[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
urmaasDatums: Otrdiena, 30.04.2013, 22:41 | Ziņa # 1231
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vīri.Ar to atklāšanu tā prātīgāk.Tas ,lai nesanāk kā te http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-21597.htm dažam labam. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martiDatums: Trešdiena, 01.05.2013, 14:52 | Ziņa # 1232
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

un tas arī viss. bija vēl viens asaris uz 150gr un divi ap 50gr.
viens no tiem man saujā palaida balto.
lielais tulīt tulīt spiedīs oranžos.
vēl kāda nedēļa vai pat divas jāpaciešās.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

RaichaDatums: Trešdiena, 01.05.2013, 15:14 | Ziņa # 1233
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
marti, ja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 08:41 | Ziņa # 1234
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Sezonas atklāšanas kārbiņa. Četri pārbaudīti dzelži un pārējais viss vēl pat nav testēts. Ar to rīt arī nodarbošosos :)

Pielikumi: 0277548.jpg (173.7 Kb) · 1833785.jpg (225.6 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 08:45 | Ziņa # 1235
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi - khmmm... sāc izskatīties jau pēc voblerista :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 08:55 | Ziņa # 1236
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (marti)
parcopi - khmmm... sāc izskatīties jau pēc voblerista

Da vot es tā skatos, ka pa ziemas sezonu pārsvarā visi piepirktie mānekļi ir vobleri :D
Un te vēl nav daži, kas pirkti bija ultralightam :D
Vobleriem nav ne vainas, sevišķi ja ir kātiņš ar ko tos var izraustīt, bet dzelžus tāpēc malā nemetīšu! Pārbaudīta vērtība ja
Vispār pēc rītdienas testa daļa no šiem mānekļiem ieguls kastītē, kas tiek cilāta gaužām reti un kā viens no kandidātiem uz šo kastīti man jau tagad šķiet vobleris ar zaļo galvu un strīpām :D
P.S. Cerams Spulgits neapvainosies, ka es par viņa dāvinājumu tādās domās esmu :D
Un vēl manuprāt tas trīsdaļīgais arī varētu pēc rītdienas vairs uz copi nebraukt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 08:58 | Ziņa # 1237
Estēts
man bail, ka pēc rītdienas visi būs pelnījuši diskābeli :D
jāpagaida, lai ūdens drusku vairāk uzsilst. man vismaz bija tāda sajūta.
ja piepildīsies laika prognoze, tad pēc nedēļas jābūt jau ok.
šonakt bija mīnusā :(

parcopiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 09:06 | Ziņa # 1238
Multimakšķernieks
Quote (marti)
man bail, ka pēc rītdienas visi būs pelnījuši diskābeli

nirga
Tā jau nav. Ir tādi, kas iepatīkas uzreiz, pat ja pirmo zivi uz to dabūt tik desmitajā reizē :)
Prasās siltāku ūdeni, tas nu točna :)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 10:31 | Ziņa # 1239
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
P.S. Cerams Spulgits neapvainosies, ka es par viņa dāvinājumu tādās domās esmu

Man točna vienalga vai viņš Tev kastē mētāsies vai kaklā karāsies

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 11:00 | Ziņa # 1240
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, ja smuks asarēns!!! uz džiga vai voblera?

es arī atklāju laivošanas sezonu! pabūts tuvākās apkārtnes ūdeņos. Cope pasmaga - ar daudz meklēšanām un pārbraukšanām. Zivju aktivitāte nebīja īpaši augsta, bet, kur bija, tur šo to varēja piešmaukt. Kādi 3 asari virs 300 gr, čupiņa ar mazākiem un viena mēra līdaciņa nedaudz virs 1 kg, kas peld. Tā īsumā! COPĒT IR FORŠI! :)

Pielikumi: 1748388.jpg (57.3 Kb) · 8637543.jpg (35.6 Kb) · 0962780.jpg (106.2 Kb) · 7028261.jpg (171.0 Kb) · 3176137.jpg (91.3 Kb)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 11:06 | Ziņa # 1241
Multimakšķernieks
KristsKG - pa skaisto atklājies esi! ja

martiDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 14:12 | Ziņa # 1242
Estēts
kristsKG - uz mazo tiogu. kā pieteicās lielais uzreiz pārgāju uz lielākām gumijām, bet tad atskārtu, ka tik daudz vietas viņiem punčos vēl nav :) drusku jāpagaida. kā kurā vietā. ķīsī domāju, ka ar nedēļu pietiks. ņēma tikai mazas gumijas. asari bija nārsta sēkļos. iznārstos un tad dosies uz vietām, kur pirmās zālītes+mailes siltās vietās parādās. un tad rīs uz nebēdu arī lielās gumijas un voblerus. tā man liekas.

je6kaDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 14:15 | Ziņa # 1243
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Smuki asari Jums sezonas atklāšanā + līdaķele, ko vairāk vajag priekš pirmās reizes... ja

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 02.05.2013, 15:34 | Ziņa # 1244
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, skaidrīte :)

martiDatums: Pirmdiena, 06.05.2013, 10:20 | Ziņa # 1245
Estēts
vakar paspiningoju no krasta vienā karjerā. jaunais zipbaits craze kranciņš notestēts. strādā :)

protams, ka peld tālāk. maza.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv