un tas arī viss. bija vēl viens asaris uz 150gr un divi ap 50gr. viens no tiem man saujā palaida balto. lielais tulīt tulīt spiedīs oranžos. vēl kāda nedēļa vai pat divas jāpaciešās.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi - khmmm... sāc izskatīties jau pēc voblerista
Da vot es tā skatos, ka pa ziemas sezonu pārsvarā visi piepirktie mānekļi ir vobleri Un te vēl nav daži, kas pirkti bija ultralightam Vobleriem nav ne vainas, sevišķi ja ir kātiņš ar ko tos var izraustīt, bet dzelžus tāpēc malā nemetīšu! Pārbaudīta vērtība Vispār pēc rītdienas testa daļa no šiem mānekļiem ieguls kastītē, kas tiek cilāta gaužām reti un kā viens no kandidātiem uz šo kastīti man jau tagad šķiet vobleris ar zaļo galvu un strīpām P.S. Cerams Spulgits neapvainosies, ka es par viņa dāvinājumu tādās domās esmu Un vēl manuprāt tas trīsdaļīgais arī varētu pēc rītdienas vairs uz copi nebraukt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man bail, ka pēc rītdienas visi būs pelnījuši diskābeli jāpagaida, lai ūdens drusku vairāk uzsilst. man vismaz bija tāda sajūta. ja piepildīsies laika prognoze, tad pēc nedēļas jābūt jau ok. šonakt bija mīnusā
man bail, ka pēc rītdienas visi būs pelnījuši diskābeli
Tā jau nav. Ir tādi, kas iepatīkas uzreiz, pat ja pirmo zivi uz to dabūt tik desmitajā reizē Prasās siltāku ūdeni, tas nu točna
es arī atklāju laivošanas sezonu! pabūts tuvākās apkārtnes ūdeņos. Cope pasmaga - ar daudz meklēšanām un pārbraukšanām. Zivju aktivitāte nebīja īpaši augsta, bet, kur bija, tur šo to varēja piešmaukt. Kādi 3 asari virs 300 gr, čupiņa ar mazākiem un viena mēra līdaciņa nedaudz virs 1 kg, kas peld. Tā īsumā! COPĒT IR FORŠI!
kristsKG - uz mazo tiogu. kā pieteicās lielais uzreiz pārgāju uz lielākām gumijām, bet tad atskārtu, ka tik daudz vietas viņiem punčos vēl nav drusku jāpagaida. kā kurā vietā. ķīsī domāju, ka ar nedēļu pietiks. ņēma tikai mazas gumijas. asari bija nārsta sēkļos. iznārstos un tad dosies uz vietām, kur pirmās zālītes+mailes siltās vietās parādās. un tad rīs uz nebēdu arī lielās gumijas un voblerus. tā man liekas.