[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
RaichaDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:30 | Ziņa # 991
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
paganels(pp), pa skaisto atskaite

J0nisDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:40 | Ziņa # 992
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Paganel,forši ašuki,žēl ka ne tavējie :D Laba atskaite ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:50 | Ziņa # 993
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Paganel,forši ašuki,žēl ka ne tavējie

esmu tur,kur neķeras:).

spulgitsDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 23:01 | Ziņa # 994
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
paganels(pp) ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 23:09 | Ziņa # 995
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja lieta slēgta alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Sestdiena, 02.06.2012, 12:19 | Ziņa # 996
Estēts
kamēr visi pa salidojumu, es pa saviem laukiem. sakrāvu kārtīgu jāņu ugunskuru no veciem krāmiem un nokaltušiem kokiem. uz lauka baigais slapjums, koki sprāgst nost. papildus vēl tam piepalīdz ūdensžurkas, kas ziemā apgrauž saknes :(
toties vakarā izdevās izrauties ar čomu uz bebra pusi uz vienu meža ezeriņu (slujas).
ezeriņš ar tumšu brūnu ūdeni. krastos purvi. asari melni, līdakas tumšas ar oranžiem vēderiem.
resnas, strupas un spēcīgas kā lašveidīgās :)
pa diviem tikām katrs pie 3 zemmēriem un vairākiem asariem.
asari daži bija ok, bet ne lieli. pāsvarā mazi. paņēmām kaut ko kaķim.
mikrodžigs ar soļošanu nestrādā, jo laikam lejā sūna-kūdra.
toties strādāja lēnām ietinot. izmēģināju visādus voblerus, pat izmisumā buma bleķus izvilku :)
nekas nestrādāja. čoms strādāja ar dubulto rotiņu. tas ir nopirkti divi balzer rotiņi viens laikam trešais izmērs otrs otrais un trešajam noņemts āķis un iekabināts otrais nummurs. uzparikte sanāg diezgan gara, ūdeni kuļ kā motorene, bet šitādos melnos ūdeņos esot labs efekts uz rezultātu. bet nu ne šajā reizē :D šoreiz arī tas nestrādāja. tad šis uzlika to kā viņu tur sauca (aizmirsu), kur augšā rotiņa lapiņa un zemāk vienžuburis tādā pušķī. pa zālēm baigi labi iet, neķeras. un uz to arī panesās copes. šim jau bija 2 zemmēri, man nekas.
paņēmu strike pro pertzāļnieku, kam iekšā grabuļi. nekad neko uz to nebiju dabūjis vēl.
sākām mētāt galīgi pa zālēm un sāka palikt interesanti, jo tur arī bija copes.
tā kaut kā es ar savu strike pro čomu pierāvu un copi noslēdzām 3:3. visas turpina augt.

From slujas ez 31.maijs.2012

gadījās arī kuriozi :)

ā! un starp citu beidzot nostrādāja man OSP bent minnow :) dabūju smuku asarīti.
čomam ar tas līkais kroplis iepatikās un šis ar grib, lai es pasūtot sev viņam ar vienu pasūtu.
bet nu tikai lielo 106 izmēru.

paganels(pp)Datums: Sestdiena, 02.06.2012, 22:53 | Ziņa # 997
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Labi pavadīts laiks ja Dēļ skaistajām krāsām vien jau ir vērts copēt purva ezeriņos.

martiDatums: Sestdiena, 02.06.2012, 23:14 | Ziņa # 998
Estēts
šovakar aizskrēju līdz abavai. pastaigāju gar krastu pa bedrēm ar mikrodžigu un mazajiem rotiņiem un voblerīšiem. voblerīšus ignorēja. rotiņš un MJ uz pārmaiņām. kaut ko jau salasīju. bet nu vispār abavā kārtējo reizi pārliecinājos, ka ar zivīm švaki :(

From June 2, 2012

From June 2, 2012

MārisDatums: Sestdiena, 02.06.2012, 23:30 | Ziņa # 999
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Bildes, kā jau ierasts, Tev labas :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

kristsKGDatums: Svētdiena, 03.06.2012, 20:47 | Ziņa # 1000
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, ja pa skaisto!!! jā un tiem purva ezeriņiem ir sava burvība!! Piekrītu paganels(pp), :) pats arī šodien biju tādā. mēģināšu vienā brīdī uzmest atskaiti, bet diemžēl nekā prātīga no bildēm nav... jāsūta tēvs pie marti mācīties bildēt :D

martiDatums: Svētdiena, 03.06.2012, 21:15 | Ziņa # 1001
Estēts
galvenais uzlikt automātisko režīmu :D nekādus brīnumus jau es nedaru.
no kompaktkamerām man visvairāk patīk canon G sērijas aparāti (no G7-G12)
sievai vēl joprojām labi kalpo G7, muterei ir G9, darbā man ir G12.
pašam ir jau diezgan vecs sony W5 (5mgpix) un šīs pēdējās bildes ar to arī tapušas.
galvenais bliezt daudz, lai ir ko atlasīt :)

krāmēju mantas, dodos iespējams pat uz pāris nedēļām trimdā uz lēdmani pie ogres upes.
noteikti, ka ietestēšu ogres upi tā kārtīgi taada

MārisDatums: Svētdiena, 03.06.2012, 21:22 | Ziņa # 1002
Komentāri: 313
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Marti, tad jau varbūt saskriesimies, jo es arī drīzi uz Lēdmani taisos braukt. Es gan tikai uz vienu nedēļas nogali.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

kristsKGDatums: Svētdiena, 03.06.2012, 22:22 | Ziņa # 1003
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
marti, turies!! ar tām studentēm nebūs viegli, ja netiec galā dod ziņu forumā :D brauksim talkā!!!

parcopiDatums: Svētdiena, 03.06.2012, 23:00 | Ziņa # 1004
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Līdakai interesants krāsojums ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 04.06.2012, 00:07 | Ziņa # 1005
Quote (marti)
noteikti, ka ietestēšu ogres upi tā kārtīgi

marti,nepiemirsti,ka ir arī Lobes upīte,var gadīties,ka tur ir pat interesantāk svilpo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv