[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
martiDatums: Otrdiena, 15.05.2012, 21:25 | Ziņa # 976
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šitādi zvēri (sapals) ķīšezerā nav manīti, tātad noķēris neesmu nekad tādu :D
upēs vispār maz esmu mētājis :(

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

J0nisDatums: Otrdiena, 15.05.2012, 21:37 | Ziņa # 977
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (kapracis)
nu, bļin...biju tālāk baigo palagu uzrakstījis un nepievienojās....:(

Neķer kreņķi vēl vis nakts priekšā raksta

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

paganels(pp)Datums: Otrdiena, 15.05.2012, 22:25 | Ziņa # 978
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Iesācejs)
Mana skatījumā Latvijas makšķerēšanas noteikumiem atbilst arī šādas pudeles atstāšana brīvā ūdenī, ja atrodies 50m attālumā no tās.
Pēc no teikumiem šis ir galīgi nepareizs skatījums.To pašu
var panākt ar pludiņmakšķeri.Kaut kas pa vidu starp velcēšanu ar dzīvo un Zivnieka bumbošanu.Lielauces ezerā tā ķer vietējie (dzidrs ūdens,apakšā zāļu paklājs). Šamējiem copju bija dudz vairāk nekā man ar špini. Tādas ūdas mēdz pazust un zivtelei arī kapec..... nene

esmu tur,kur neķeras:).

IesācejsDatums: Otrdiena, 15.05.2012, 23:17 | Ziņa # 979
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (paganels(pp))
Pēc no teikumiem šis ir galīgi nepareizs skatījums.

Paldies!
Par pazušanu man ir jāpiekrīt - tā patiešām var pazaudēt sistēmu un nobeigt zivi.
Ņemšu vērā.

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

jutrixDatums: Trešdiena, 16.05.2012, 00:54 | Ziņa # 980
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
kapracis forši Tev gājis ja žēl ka nedabūji mērķa zuvi :(

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 16.05.2012, 07:41 | Ziņa # 981
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kapracis - laba atskaite ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RedDatums: Pirmdiena, 21.05.2012, 23:35 | Ziņa # 982
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 62
Reputācija: 0
Par aktivitāti
Ah, bij iemesls pasmiet, bet nu lai.

Sestdien sanāca pasēdēšana, runājam tā kā par un ap copi arī, vīriem acis zib - vajadzētu tak. Palika pie tā ka viens brauks vakarpusē uz Valkas pusi un tur arī Gauja netālu :)

Pasēdēšana izvērtās aizsēdēšanā un pat mostoties vēlā pēcpusdienā bija drusku oi.... Uz ledusskap pēc skāb gorķ...

Tā kā neviens nezvanīja, visu atlikušo dienu it jauki pavadīju apdarot dažādus mājas darbus, līdz iepīkstējās telefons - čomi braukšot makšķerēt, vai nevarot aizdot savu amata rīku?

Kad jau tad jau, sagaidīju spininga gribētāju auto un pārsteigts biju ieraugot visu savu copes biedru baru.
Te nu manī pamodās mazais dēmons "A kā tad eees?!" :D

Kompāniijas dvēsele cītīgi centās iestāstīt, ka esot man zvanījis no rīta puses un es esot atbildējis vārgā balsī ka šodien tiešām nekur nebraukšot. Meklēju gan savā skrejrunī informāciju par saņemto zvanu, gan prasīju viņam, nekā neatradām, lai gan šis dievojās ka esot zvanījis.

Lai nu lai, iztiks šoreiz iedevu makšķerrīku un novēlēju ne asakas. Šodien satiku čomu, esot izbraukājušies pa tiem pašiem mežā dīķiem, rezultāts visiem pa 0, līdz šim pēkšņi uzsities kas gruntīgs. Nācis no sākuma viegli kā siļķīte, pie laivas līdaks sācis ārdīties. Tvēris ar sačoku, nedatvēris, līdaka sapinusies zālēs un aizpeldējusi augt lielāka, atrādot smuki tumšo muguriņu.

Kā teica, uz aci esot bijusi ap 3-4 kilo zivs

hello

Zivis IR!

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 01:06 | Ziņa # 983
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Pasmēji,pietiek Pēc "veiksmīgās" pludiņmakšķerēšanas nakamajā rītā sakūdija pamētāt gummi "supperslepenajā"ezerā.Rīts pārak labs lai cerētu uz labiem lomiem,bet tas jau netraucē...sakravājuši parpalas tainā ceļā dodamies uz ezera malu,kur iepriekšējo reizi kaučkādas siļķes mēdza ieknābt.Ūdens virspusē rotaļājas mailes un neredz ka tās kaut kam interesētu.Dodamies jau uz nākamo salu,čomam cope,ir ...Pievelkot tuvāk laivai ūdens virspusē parādās spura-lišuks uz gramiem 400.Svārstamies ko tad nu mēģināt ķert-līdaķeles vai lišukus.Līdaķelessevišķu aktivitati neizrāda un lišuks arī vienīgais.Man kautkas uzkaras bez uzsitiena,ceru uz lišuku,ņea pie laivas noškurinās siļķens un prom ir.Reklāmas pauze.Nomētājuši esam jau diezgan plašu pleķi,nekā,līdz pie pašas laivas kāds nikni uzknābj-lišuks,bikiņ lielāks par gummi

vairāk ne piesitiena.Nomainot dislokācijas vietu sastopam STEALTH,vismaz šams tā domā,lai domā . Cenšamies netraucet un kreiserējam lēnam garam svilpo

Jocīgi ierastajā vietā apaļa nulle,lai gan jābūt,bet nav.Tuvāk krastam čoma gummi paķer lišuks uz gramiem 300.šamam drauģeļu nav... paslīdot vēl gabaliņu tālāk manai gumijai laiski uzklūp siļķe,tik īsti netrāpa.Otrais dubls...ir bet nosprūk.Nedaudz sāņus piesakās viens makten labs svecīšmeistars,kurš pēc attelpas švakā izmēra dēļ tiek atlaists.

Ūdens kā SPOGULIS atkal reklāmas pauze.Pienāk kārta kārtējam vecajam niedrājam pēc kāda desmita metiena bez jebkādas uzkaras siļķe,o...panneniece bik virs kilīša uz aci,bet paradot skaistu mutuli aizit talēs zilajāsVietiņa perspektīva,tik kaut kāds klusums,maiļu pilns plēsējiem, par to interese ne kādaNeliels klajumiņš,attāļā niedru mala ,sparīgs uzsitiens,siļķe?Radība otra galā divreiz jestri uzspiež līdz ūdens spoguli pāršķeļ pazīstama spura-lišuks,pannenieks prieks

secinām,ka izvēlē esam kļūdijušies,vēl pāris pieturvietas-zero un aidā uz lišuku salām.Uzriktēju hameleonu ar 5g čeburašku .Ceturtajā metiena pamatīgs tesiens,lai gan šosezon neesmu vēl pamodies,iemēžu pa zobiem no visas sirds...upss,lišuks,dabonu piepes no čoma par makteno piecirtienu,jo bremze pat notarkšķēja

Nākamais metiens tajā pašā vietā,vēl viens ne tik sparīgs cops,bet nepaliek.atkal reklāmas pauze.Strauji tuvojas pusdienlaiks,pa abiem sazīmējam salu kur parasti šajā laika vienmēr atrodas kāds ņēmējs,ierastais stūris.....un ir.... prieks uzkaras siļķe,bet pēc mirkļa nepiecirstā "siļķe" tā iespiež,ka bremzei ietirkšķoties bez problēmām aiznesas sev vēlamaja virzienā ,atstajot mani ar garu degunu."Ņeļotnaja pogoda" lēnām dodamies uz copes sākumpunktu,tur pie pašas laivas uzklūpj ašuks aps 150g,un viena siļķe tiek amnestēta.Praktiski jau dodamies mājup,kad pie kartejās salas pēc agresīvaka uzraviena uzknābj vēl viens lišuks...STOP!!! metam pa mēmajiem,man vēl viens copss,bet nepaliek.Čomam 300nieks,pēc tam vēl divas copes...un...un..."tjišinaaaa" Vēl pāris salas,bet nekā.Āķis lūpā ,līdz vakaram pasakums 100 punkti būtu makten interesants,bet jābrauc krastā,stunda jau "perebors",gan jau citu reizi... P.S.rezultāts švaks,bet bij diezgan ineresanti-katram pa trim amnestētām siļķēm un trim pannas lišukiem.
Pielikumi: 9050370.jpg (73.0 Kb) · 3730041.jpg (51.1 Kb) · 9894602.jpg (48.6 Kb) · 0615382.jpg (110.1 Kb) · 9308404.jpg (132.8 Kb)

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Ceturtdiena, 24.05.2012, 01:08

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 04:03 | Ziņa # 984
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 09:12 | Ziņa # 985
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Asarus šosezon vēl neesmu medījis... kaut kad būs laikam jāizlasās, lai neaizmirstās kā šie garšo, kamēr vēl pilnīgi visi spāru kāpuri nav izšķīlušies :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:35 | Ziņa # 986
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
paganels(pp) ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:33 | Ziņa # 987
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
paganel ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

jutrixDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:52 | Ziņa # 988
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
paganels(pp) ja :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

paganels(pp)Datums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:22 | Ziņa # 989
Nebij jau vēlēšanās neko rakstīt,jo pašam izgāja pavisam švaki.Varētu padomāt ka ir totāla necope,ja dažs labs no kompanjoniem nevilktu acis pārgriezis.....Nu tad tā,neskatoties ka šeptes pāri pārēm,izbrīvēju rīta cēlienu copei kopā ar vēl diviem kompanjoniem.Kārtējais pārāk labais rīts neko īpši labu nesolija.Tā arī bija,jo 100m attālumā no starta dienas gaismā tika izcelta "Lieta Nr.35",kas no sava siltuma vien uzrāva zosādu.Tik smagu nastu nedrīkst atstāt uz viena pleciem,it sevišķi ja kādam tas ir ieprieksējā vakara lietas turpinājums,tāpēc vien nolēmām izskatīt trijatā.

Pirmajā potenciālajā vietā pilnīgs tukšums,sīkaļas pat nešiverē pa virsu,lai gan ūdens virsma ka spogulis.Nolemjam neizmantojot enkuru paslīdēt gar zāļu joslu,tukšpadsmit.Otrs pleķis,trešais...nu jopcik rozā,siļķu paradīze un nikā...pie ceturtā kolēģim beidzot piesakās siļķe bik virs mēra plaude

Kur ašuki?Kur ir ašuki....nav.Slidinamies tik tālāk,pie nākamā pleķa lēpenēs otram kolēgam kaut kas piesakās...Nu tad beidzot ir,nedaudz apskādēts,bet ašuks.

Paņēmis bez īpašas agresivitātes,cerība varbūt vēl ir.Man piesakās viens zemmēra siļķēns,nedaudz vēlāk pavisam kārns knapmērs tiek atlaists.Pirmajam kolēgam ir it kā kaut kādas copes,pats īsti nav pārliecināts,bet tā arī varētu būt. Pa retam trešajam kāds ašuks piesakās,pie kam izmērs pat ļoti labs.Viens pleķis,otrs,trešais-viens ašuks,kāda cope.Nobraukuši esam jau prāvu gabalu.piestājam pie pudura kuram no ūdens laukā stiepjas tik divi dzinumi sprīža platumā, ops,trešajam kārtējais ašuks,pie kam labs, uz gramiem sešsimt..Ņemu uztveramo tīkliņu...upss,dzelmē aiziet čoma mērlente :D ,ašuks notirinās no gumijas,tomēr ļoti veiksmīgi esmu iedabujis viņu uztveramajā tīkliņā.Izmisīgi savā nepilnīgajā ekipējumā mēģinu atrast līdzīgu gumiju..tā vairs nav vienkārša sagadīšanās.Plaukt,beidzot man arī ir,bet pasprūk.Brīdi vēlāk otrajam arī viens noziepē zandeles,bet piesakās vēl viena mēra siļķe uz 55cm.Atkal klusums.Mēģinam savaņģot iepriekšējās reizes manu pāridarītāju,nekā.. Otrajam pasprūk jau pie pašas laivas pievilktais ašuks.Čomam kaut kā neiet,taču man neiet pa visam.Mainam kartējo dislokācijas vietu,uzlieku 4nr. shark,metiens glītā pleķītī,plaukt ir ,makten labi spirinās pretīm,iešmauc zālēs un prom ir.Pētu gumiju,zobu pēdu nav,tātad labs ašuks bijis,tiko bildis pēdejos vārdus,trešajam cops!Asistēju ar sačoku,oho ašuks uz aci ap septiņsimt.Nu kā vienam var tā veikties? :D

Pēc šiem izgājieniem man uzsit kārtīgi asini,metiens pleķim otra pusē,cops..blē.....pīrsings.Tālumā parādās laiva ar benzīna motoru un traucas tieši mūsu virzienā...blē...inspektori,tūlīt visu kaifu aplauzīs.Tā arī ir.Pārbauda papīra strēmelītes un uzzinām ka no pārbaudītajiem patreiz mums ir gājis vislabāk.Vietai kapec,laiks arī iet uz beigām,nolemjam atgriezties sākumpunktā.Elektro motoram piektajā robā un aidā.Trešais iemet gumiju uz velci,otrais arī,es vēl piemetu-marlinus ķersiet?Pēc simts metriem trešais kauč kam iemēž pa zobiem..Ir,metam pa mēmajiem.Neko jau kārtējais ašuks ja

Nedaudz vēlāk vēl viens.Copi beidzam,jopcik,man piesakās mēra siļķe,bet kā jau tam jābūt,paņēmusi tikko uzsietās sistēmas mazāko gumiju ar mono pavadiņu pievilkta pie paša borta uztaisa vienkārši perfektu svecīti un ar mazo gumiju knābī paņem fraciņu....Rezumē-man viens mērs-atlaists ne ,otrajam divas mēra līdaķeles ja ,trešajam viena mēra līdaķele,astoņi ašuki ar dzīvsvaru 3,5kg ja ja ja svilpo
Pielikumi: 7261238.jpg (74.3 Kb) · 3995841.jpg (56.3 Kb) · 7347109.jpg (70.1 Kb) · 0212415.jpg (87.6 Kb) · 0466286.jpg (76.1 Kb)

parcopiDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:26 | Ziņa # 990
Multimakšķernieks
Tad jau labs asaru loms bijis :)
Laba atskaite! ja

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv