J0nis, cepur nost! Puika varēs vai nu piekrāt vēlāk labākam kuģim, vai tagad biki labākus rīkus sakomplektēt.. Prieks, ka tādi cilvēki vēl ir palikuši.. gluži kā dinozauri
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atnāca jaunais Salmo kāts Izskatās, ka spices diameri faktiski vienādi, +60 cm ir rokturī un pamatdaļā, un pie labas gribas to var sastellēt ar veco kātu. Mājā pamēģināšu. Tad būs praktisks ieguvums - īsāks un garāks kāts pēc vajadzības
es ar neticu...pat ja derēs, tad slodze uz visu kātu būs nepareizi sadalīta un smukākas fišas, smagāka mānekļa metienā, zacepa gadījumā visai droši paliksi bez neviena kāta
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Kas der visam, neder nekam... Man ir aizdomas, ka es varētu savu teleskopu uzspraust uz grunteņu kāta pirmā posma.. sanāktu pagarinājums ap metru bet es to ne-da-rī-šu!
Un tev arī neiesaku, kā jau te augstāk rakstīja, lai arī diametri var būt vienādi, dēļ sajāta balansa var viss pa smuko izjukt šķēpelēs
P.S. No špiņiem, ka salūzt spices posmi, dažreiz sanāk labu labās gruntenes.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Vakar, ap seshiem, trapiju uz vienu rezultativu MJ sistemu, kura man palidzeja redzet divas un neredzet vienu lidaku, t.i., divas dabuju pievilkt pie krasta un apskatit, bet ta viena, TAA VIENA, nedeva nekadas ceribas ne man, ne manam 2-12 katinjam, ka ari sistemas pavadinjai, kura,protams, bija no monofilas piesieta. Ka gaja, ta aizgaja. Bremze tik zzz, kats lidz galam liiks, shamejam max parbaude trapijas. Bet neka. Velak aizejot velreiz uz diki ar lidaku katu, protams, nevienai nebija intereses par manu metashanu, bet pa dienu tas nu bija forshi. Ak ja, plusaa vel ara dabuju asari- 510g, 36 cm. Salidzinot ar vechu lomiem, sikums, bet personiskais rekords.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)