Izgāju caur tirgus bodi, kad gāju produktiem pakaļ, gribēju nopirt Mal-3 rotiņu, ko rudenī aprāvu, bet tur nebija. Nopirku gan vienu "Noname" šūpiņu un knapi noturējos, lai vēl kaut ko nenopirktu Glāba tikai veselais saprāts, ka man jau pilna kaste ar visādiem šitādiem un man tos nevajag Es jūtu, ka šitais 1.maijā izšaus!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
jopcik, i nemanīju, ko te spriežat man jau baigi prasītos pa vidam piestāt un kādu vistas kājeli uz grila* uzmest priekšlikums darba kārtībai: 5:30 vajadzētu startēt, tātad 5:15 tiekamies pie garāžām; 6:00 - 11:00 intensīvi rukājam pa V-Daugavu; 11:00 piestājam krastā, pļaviņā, ar smilšu pludmalīti, pie uzraksta "Lēnu gaitu", izvelkam ārā iemarinētu vistas kāju, vai šašļik + kādu feinu padzērienu, uzgrillējam, paēdam, padalamies iespaidos par pirmo dienas pusi u.c. everģēlības (tomēr svētki kā nekā, značit atpūtu ar vajag ); 12:00 starts uz ķīsi, ja vajag pa ceļam kādu izmetam; 13:00 - .... izdarības ķīsī
* - Marti, domāji ņemt savu čuda kasti? Tur grila režīms arī ir?
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
plāns ekselents! mana čudopečka darbojas tikai ar pannu bet grillēts stilbs ir grillēts... grilla man nav, bet ir tie mazie folijas vienreizējie rimi un citur. esmu lietojis - nekāda vaina. maz vietas aizņem un iekšā jau ir arī ogles. kas paņems stilbus? visi sametīsimies (domāts sametīsimies kapeikas stilbiem - nepārprast). alkoholu un cita veida dzērienus katrs tad pats. es varu paņemt 3L ābolu sulu (kaut 2x3L). uz savas čudopečkas varu tikai apcept filejas uz pannas kaut pārbrauciena laikā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
man te darbā ugunsgrēki.... es atbalstu plānu! Kā daram? Viens nopērk un pārējie pēc tam samet, ja pirms tam, tad vajag kontu... vai katrs pats pērk??? dzeramie un citi nieki tad, katram uz savu galvu un gaumi!
Es par to, ka katrs kaut ko paņem un met kopējā katlā
es varu laivā iemest savu grilu, lai arī nekāds ērtais agregāts nav un viena kāja nolūzusi, savu funkciju tas pilda nedomāju, ka tāds laivā traucēs, it sevišķi ja man nebūs līdzi visi dzīvās ķeršanas pričendāļi tā kā jāpaķer tik ogļu maisiņš un gatavs mildiņ, apsedzies
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!