es sāku dīdīties pēc padsmitā alus, un arī tikai tāpēc, ka jābrauc vēl vienam pakaļ bet pirmajā nekāda drope nebūs - tikai simboliski prasās jau konjaks, bet nu....redzēs kas nu tur sanāks. eholoti līdzi paķer - ķīsī viena slepena vieta padomā, tur katru gadu maijā šis tas paverās - tur noderēs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Izmantošu tikai šos - divi crocodili, ciklops, bumša šūpiņš, rapalas ņizacipļaika, lietuviešu šūps, dam šūps, divi mal-3, viens meps rots aglia, viens aglia long, abu garcia rots, salmo šūpiņs, noname šūpiņš, un lietuviešu pagājuša gada killer šūps Ar 15mānekļiem man pietiks
A otrajā maijā Mēmēlē pieslēgšu vēl 8voblerus. Četrus Rapalas, atslēgu piekariņu, mūdzi un divus pat nezinu kādas firmas, bet man patīk. Pārējiem mānekļiem maija pirmajās dienās ir lemts palikt savās kastēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
pa smuko mana nojauta saka, ka Zivnieks arī pa nopietno gatavojas. Iepērk slepenos vizuļus no Buma! Marti , ceru, ka esi noskaņojies vobleristu godu aizstāvēt??
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
esmu gatavs! saplenījos šodien +punktus pat sarunāju, ka man būs šofers, ja nu vajadzēs vakarā. aigar - izlīmēšu rīt zem ūdens šito tavu bildi vecdaugavā un zini - jums nav cerību! es rītā sākšu gatavoties.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Atcerējos, ka man takš ir labi noglabāts Izumi live baits karūsiņas paskatā, rīt jāliek testā būs, tagad jau līdakmammas pēc nārsta sānus groza piesaulītes seklumā
izumi ir īstais laiks tagad. tik jāzin kur iemest un kā nospēlēt uz vājās stīgas man ar pārītis ir, varbūt pat rīt likšu lietā, ja būs atbilstoša situācija.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
no gumijām - 1mā - ašuki, 4tā (klasika) pārītis zemmēriņu, no bleķiem - uz visiem pēdējiem 4iem kaut kas ir bijis no līdakām, diemžēl, zem mēra, no vobleriem - uz 3šo asarīti ir pāris zemmēri atkal, pirmos 2 šodien nopirku seklumam, tas 3šais iet laikam 1,5 - 2m.
Pirmspēdējā ir Rapala kautkāda, to nopirku uz izgājušo rudeni, kas iet uz 4m laikam.
Zivis IR!
Ziņojumu laboja Red - Pirmdiena, 30.04.2012, 21:56