Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu čaļi, baigie teksti te panesās gan jau Zivnieka 2 reiz īsākais varēs turēt līdzi 70 kg baterijām man tik sāk uztraukt vai mani 6 zs būs laikā apkopti - iedevu uz apkopi, rīt zvanīšu un prasīšu, kad būs... ka tik nav elektromotors jāšķiļ pie Zivnieka kuģa
par sākumu? 5.30 uz vietas??? kur pie Zivnieka laivas??? 1.maijs man rezervēts copei - takā nav man uzstādījumi par beigšanu, vienīgi tā, lai 2.maijā jaudāju ar norvēģiem sanāksmē piedalīties doma par copi gan V-Daugavā, gan ķīsī man patīk, jo nav spiningots ne tur ne tur... pa vidam šašliks - pa skaisto... tik jāvienojas kā gādājam paiku... katrs pats vai kolektīvais sametiens...
izklausās labs plančiks!!!! jūs jau to peļķi pazīstat, vai tad tā ir, ka nav zivju???? es parasti arī neko daudz neņemu līdzi, bet te izskanēja doma par šašliku, tāpēc apjautājos... varam jau ņemt pēc saviem ieskatiem! eh, kā gaidu 1.maiju
man jau liekas, ka nebūs laika tam šašlikam. viss paies pārbraucienos un smagā darbā/cīņa par orientācijas nostiprināšanu. es esmu ieplānojis maukt visu dienu praktiski līdz tumsai. tāpēc kaut ko iekožamu jau paķeršu līdzi. bet varētu arī paķert cepamo laivā. daudz vietas jau neaizņem. un ja nu gadās labs loms, tad varēs uzreiz notiesāt. kā tur bija, kā bebrs stāstīja - apēst medījumam garšīgākās un barojošākās detaļas vispār jau zivis tur ir, bet ar mēru ir kā nu kuro reizi. jāpaņem MJ līdz, varbūt izdodas tikt pie cepta asaru kaviāra
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
doma skaidra! ok, tad jāsagaida, ko pārējie... MJ kātiņš noderētu, lai patrenkātu asarīšus arī Ķīsī... tik manējo nopārdevu un tagad izmisīgi meklēju vietā...