[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
eduksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:54 | Ziņa # 781
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
no persoīgas pieredzes varu teikt, ka labāk pirms zīmīgā notikuma pārliecināties par sava maziņā veselību :)

Zivniek, nu kā ar Tavu izteiksmes stilu no pervelīgām domām lai atmācās ;) :D !

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:55 | Ziņa # 782
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
svilpo

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:56 | Ziņa # 783
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
zivniekam vismazākais, man divreiz lielāks, kristam vēl drusku lielāks, bet aigaram uz baterijām.
uzmini nu, kas tas ir? :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:58 | Ziņa # 784
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (marti)
zivniekam vismazākais, man divreiz lielāks, kristam vēl drusku lielāks, bet aigaram uz baterijām.
kas tas ir? :D

:D

parcopiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:59 | Ziņa # 785
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Hehe :D
Za to man baterijas sver virs 70kg :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 15:11 | Ziņa # 786
Quote (parcopi)
Za to man baterijas sver virs 70kg :D

Kā tu viņas spēj panest?! :D

parcopiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 15:13 | Ziņa # 787
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Līdz maija vidum nestaipīšu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Otrdiena, 24.04.2012, 15:14 | Ziņa # 788
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (marti)

Gada citāts..

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

kristsKGDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 21:56 | Ziņa # 789
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
nu čaļi, baigie teksti te panesās :D gan jau Zivnieka 2 reiz īsākais varēs turēt līdzi 70 kg baterijām :D man tik sāk uztraukt vai mani 6 zs būs laikā apkopti - iedevu uz apkopi, rīt zvanīšu un prasīšu, kad būs... ka tik nav elektromotors jāšķiļ pie Zivnieka kuģa :D

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 21:58 | Ziņa # 790
Estēts
nekas, pacepsim garāžās gaļiņu, iedzersim aliņu, patērzēsim, noskaidrosim kas labāks: bleķis vai voblers un pa mājām!
:D

kristsKGDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 21:58 | Ziņa # 791
par sākumu? 5.30 uz vietas??? kur pie Zivnieka laivas??? 1.maijs man rezervēts copei - takā nav man uzstādījumi par beigšanu, vienīgi tā, lai 2.maijā jaudāju ar norvēģiem sanāksmē piedalīties :D doma par copi gan V-Daugavā, gan ķīsī man patīk, jo nav spiningots ne tur ne tur... pa vidam šašliks - pa skaisto... tik jāvienojas kā gādājam paiku... katrs pats vai kolektīvais sametiens...

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 22:07 | Ziņa # 792
Estēts

kristsKGDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 22:23 | Ziņa # 793
izklausās labs plančiks!!!! jūs jau to peļķi pazīstat, vai tad tā ir, ka nav zivju???? es parasti arī neko daudz neņemu līdzi, bet te izskanēja doma par šašliku, tāpēc apjautājos... varam jau ņemt pēc saviem ieskatiem! eh, kā gaidu 1.maiju plaude

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 22:30 | Ziņa # 794
Estēts
man jau liekas, ka nebūs laika tam šašlikam. viss paies pārbraucienos un smagā darbā/cīņa par orientācijas nostiprināšanu. es esmu ieplānojis maukt visu dienu praktiski līdz tumsai. tāpēc kaut ko iekožamu jau paķeršu līdzi.
bet varētu arī paķert cepamo laivā. daudz vietas jau neaizņem. un ja nu gadās labs loms, tad varēs uzreiz notiesāt. kā tur bija, kā bebrs stāstīja - apēst medījumam garšīgākās un barojošākās detaļas :)
vispār jau zivis tur ir, bet ar mēru ir kā nu kuro reizi. jāpaņem MJ līdz, varbūt izdodas tikt pie cepta asaru kaviāra :D

kristsKGDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 22:49 | Ziņa # 795
doma skaidra! ok, tad jāsagaida, ko pārējie... MJ kātiņš noderētu, lai patrenkātu asarīšus arī Ķīsī... tik manējo nopārdevu un tagad izmisīgi meklēju vietā...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv