[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
BebrsDatums: Ceturtdiena, 19.04.2012, 21:40 | Ziņa # 766
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Viepli, kā?? Iepriecini tautu ar kādu vizualizētu paskaidrojumu raksta

Nav bildes- nav zives :D

vieplisDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 09:45 | Ziņa # 767
Forelists
Grupa: Savējie
Komentāri: 309
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Bebr, kas tur ko vizualizēt. Prīmā laiks, upe smuka, ūdens labs un viena nerealizēta cope. Vakarā iedzēru alu. :)

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 12:05 | Ziņa # 768
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pagaidām cik var redzēt windguru sola pirmajā maijā skaistu dienu. saulains, mazs vējiņš...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:10 | Ziņa # 769
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu tā bleķinieki un vobleristi. kā tad otrdien daram? cikos startējam?
un kāds varētu būt noskaņojums - līdz cikiem?
aigars vēlu nevar, viņam darbs pēcpusdienā.
bet man baigi gribas arī līdz ķīšezeram aizšaut...

ZivnieksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:15 | Ziņa # 770
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
man pa lielam vienalga, bet mans priekšlikums - startējam 5:30, 6os esam tur, ta līdz kādiem 11iem varam pa turieni 'nemties, ja ir vēlme, ta vēl var uz ķīsi aizskriet, var krastā šašļiku uzcept, var braukt mājā, var palikt v-DAUGAVā :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:18 | Ziņa # 771
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man vienalga cikos, bet vēl nezinu vai varēšu ilgāk par pēcpusdienu copierēties :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:20 | Ziņa # 772
Estēts
nu man ar liekas, ka jāsāk laicīgi. tas laiks varētu būt ok. es pat tad būšu laicīgāk, lai varu ielaist laivu un piešķilt motoru. nevar zināt kā šķilsies, jo pirmo reizi mūžā rudenī servisā pēc eļļas nomaiņas iepūta kaut kādu konservantu un brīdināja, ka būšot pirmajā reizē drusku grūtāk piešķilt...
un vēl piedevām pieraduma iespaidā ielēju kannā 95to nevis 98to.

ZivnieksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:25 | Ziņa # 773
Stāstnieks
to piešķilšanu, jau nu prātīgāk būtu izdarīt jau pāris dienas iepriekš un izmest vienu līkumu :)
vakar savējo mēģināju pie dzīvības dabūt - ņikuja :D benzīns no bākas gar šļauku tek ārā...jāiepērk hamuti un ceru, ka tā arī būs visa bēda... :)

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:31 | Ziņa # 774
Estēts
tu mani nebiedē nene būs vēl 1dien varbūt tā arī jādara. iespējams, ka pat sanāks ar, jo ir doma vinču sariktēt un izmēģināt.

parcopiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:33 | Ziņa # 775
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Marti - Tu te šito izbeidz :D Es maija sākumā vēl airēt nevarēšu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:37 | Ziņa # 776
Estēts
piesiesimies striķī tiem diviem ar 6zs un bez stresa varēs atlaist :D
braucienā rokas brīvas. varēs pankokus cept dance

ZivnieksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:38 | Ziņa # 777
Stāstnieks
Quote (marti)
tu mani nebiedē

es jau neko, bet liekas, ka man tikai pāris pavasarus ir aizgājis viss pa pirmo :D a tā katru gadu kaut kāds sīkumiņš jāapdara - ta svece jānomaina, ta karbūzis jāiztīra, ta vēl šis tas :)

martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:41 | Ziņa # 778
Estēts
nu man nevajadzētu lielām šaizēm būt, jo bija servisā uz apkopi tieši.
tik tik, ka to silikonu jādabū nost iekšā, lai labi deg.

martins_Datums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:44 | Ziņa # 779
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Tā, tā, panikas cēlāji, mans arī negrib pirmajā airēt un vēl motorīti vizināt līdzi :)))
Ļoti ceru, ka izlīdzēšos ar svaigu svecīti un viss. Eļļas ar tik pagājušajā vīkendā nomanīju, bet pie glabāšanas siltumā itkā būtu jābūt PO...

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 14:52 | Ziņa # 780
Stāstnieks
nu jā, bet kā jau katru gadu - it kā viss kārtībā, rudenī dziedāja kā nelabais, iztīrīju, pāreļļoju, bet tāpat kaut kas no stāvēšanas viņam nepatīkās un uzreiz nedzied maziņais :( un no persoīgas pieredzes varu teikt, ka labāk pirms zīmīgā notikuma pārliecināties par sava maziņā veselību :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv