nu tā bleķinieki un vobleristi. kā tad otrdien daram? cikos startējam? un kāds varētu būt noskaņojums - līdz cikiem? aigars vēlu nevar, viņam darbs pēcpusdienā. bet man baigi gribas arī līdz ķīšezeram aizšaut...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
man pa lielam vienalga, bet mans priekšlikums - startējam 5:30, 6os esam tur, ta līdz kādiem 11iem varam pa turieni 'nemties, ja ir vēlme, ta vēl var uz ķīsi aizskriet, var krastā šašļiku uzcept, var braukt mājā, var palikt v-DAUGAVā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man vienalga cikos, bet vēl nezinu vai varēšu ilgāk par pēcpusdienu copierēties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu man ar liekas, ka jāsāk laicīgi. tas laiks varētu būt ok. es pat tad būšu laicīgāk, lai varu ielaist laivu un piešķilt motoru. nevar zināt kā šķilsies, jo pirmo reizi mūžā rudenī servisā pēc eļļas nomaiņas iepūta kaut kādu konservantu un brīdināja, ka būšot pirmajā reizē drusku grūtāk piešķilt... un vēl piedevām pieraduma iespaidā ielēju kannā 95to nevis 98to.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
to piešķilšanu, jau nu prātīgāk būtu izdarīt jau pāris dienas iepriekš un izmest vienu līkumu vakar savējo mēģināju pie dzīvības dabūt - ņikuja benzīns no bākas gar šļauku tek ārā...jāiepērk hamuti un ceru, ka tā arī būs visa bēda...
Marti - Tu te šito izbeidz Es maija sākumā vēl airēt nevarēšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es jau neko, bet liekas, ka man tikai pāris pavasarus ir aizgājis viss pa pirmo a tā katru gadu kaut kāds sīkumiņš jāapdara - ta svece jānomaina, ta karbūzis jāiztīra, ta vēl šis tas
Tā, tā, panikas cēlāji, mans arī negrib pirmajā airēt un vēl motorīti vizināt līdzi :))) Ļoti ceru, ka izlīdzēšos ar svaigu svecīti un viss. Eļļas ar tik pagājušajā vīkendā nomanīju, bet pie glabāšanas siltumā itkā būtu jābūt PO...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
nu jā, bet kā jau katru gadu - it kā viss kārtībā, rudenī dziedāja kā nelabais, iztīrīju, pāreļļoju, bet tāpat kaut kas no stāvēšanas viņam nepatīkās un uzreiz nedzied maziņais un no persoīgas pieredzes varu teikt, ka labāk pirms zīmīgā notikuma pārliecināties par sava maziņā veselību