Divas Mazupes. Vienā jau bija būts, ar otru iepazīšanās reize. Līmenis zems abās. Zināmajā 5-6foreles noķēru, trīs atkabinājās velkot un bija vēl diezgan daudz tukšo iznācienu. Otrajā bija tikai viena copīte, bet tā tika realizēta un arī tur tiku pie foreles. Nebija lielas un visas peld tālāk, bet pastaiga un ekskursija sanāca pa pirmo. Pozitīvās emocijas uzņemtas!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar izstaigāju vienu upi. Vakara piegājiens. Divi mēri, bija dažas mazās un viena.......ehhhh palaidu! Manuprāt man tā būtu lielākā. Izmānīju no bedres, kurai pāri koks. Pretojās tā kā traka un tad ievilka zemūdens zaros un pret tiem pārrāva auklu Bet nu adrenalīns tāds, ka bija to vērts. Toties zinu, kur viņa sēž, mēģināšu kādu citu dienu. Vienīgais, ja palika mutē mans vizulis, tad liela ņēmēja nebūs. Tad jau manīs!
Reku Nomadam paņēma divreiz, tā ka Tev visas cerības
Esmu vienreiz esmu atradis metāla pavadu ar visu āķi līdakā un vienreiz citu vizuli jau sarūsējušu. Bet forelēs es tik daudz nemaz neesmu bijis, lai ko tādu piedzīvotu. Kaut gan to, ka brūk vairākas reizes arī forele - to piedzīvoju pat pagājušo reizi. Četras reizes klupa virsū, kamēr ar ceturto arī piemānīju. Tā, ka teorētiski, viņa to varētu darīt arī ar vizuli kaut kur ieķērušos.
noteikti, ka var- to jau bilde apstiprina. dzīvē arī ir gadījies dažreiz, ka kad tā stingri piecērt un zuvs dabon pa zobiem, diezgan neslikti, bet lien tāpat pēc tam rotam pakaļ
Ielaidāmies ar papu vakar ar laivu Lielupē, Slokā. Bija doma ar džigu asarus atrast, bet plans izgāzās! Nācās mainīt taktiku un sākām meklēt līdakas. Tas arī izdevās. Divu stundu laikā 5gb uz diviem, visi mēri, 3peld tālāk, divas aizbrauca mums līdz. Lielākā 2,6kg!
Tā marti ieteiktā aplikācija nekam neder! Biju aizbraucis uz Gaujas lejteci paspiningot no krasta. Laiks gan iekrita "pats labākais", no 11:00-14:00 Izgāju divus posmiņus un pa trim stundām bija tikai viena cope. Mēģināju gan džigu, gan tvičot, gan visādi citādi, bet nekā. Tikai uzdāvināju Gaujai vienu rotu un vienu džigu ar visu gummi. Toties vienu zivteli aizcemmerēju pēc visiem brakaru standartiem! Nu i lai, toties laba pastaiga sanāca un esmu apmierināts tāpat! Ne asakas visiem!