Šovakar ielaidāmies uz vakara copi ar Kasparu. Katram līdz pa spinim un viss. Kasparam mikrodžigs, man dropšota sistēma. Devāmies uzreiz uz Daugavu. Pirmajās točkās riktīgie zemmēri, kas uzreiz lidoja pāri bortam. Pēc tam kaut ko raupjāku ar noķērām, bet švaki. Zivis ir. Uzsitieni arī, bet dabūt īsti nemācējām. Kopā pa abiem un visiem mazajiem, kādus desmit asarus tik noķērām!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es vakar jau no 11:00 sauļojos pa daugavu. katrā labajā točkā pa kādiem 5 smukiem asariem un viss - klusums. un nekādā veidā - ne rotiņš, ne atvadu pavadiņa, ne dropšots, ne mikrodžigs, nekādās krāsās un izmēros. bija man daudz laika, visu ko izmēģināju. iedegu gan šodien labi. atradu lielus barus ar asariem, taču pierunāt ķerties neizdevās. tad aizmaucu uz ķīsi. un tur tas pats scenārijs. pat tajā laikā, kad parasti ņem masveidā - ap astoņiem, deviņiem. kaut ko jau kopā pa visu dienu un daudzajām vietām salasīju. bet apmierinājums iztrūkst
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Jā, asari toč vakar bija diezgan grūti pierunājami. Bet eholotē redzams, ka apakšā ir. Pat kāda tur eholote, redzams vizuāli, ka mailes dauza, bet paņemt nemācējām.
QuoteZivnieks ()
Apmierinājums citur jāmeklē
QuoteZivnieks ()
ceru tik, ka mailes būs
Maiļu vakar bija tūkstošiem visās aizvēja vietās! Mēsg gan nemēģinājām ne ķert, ne smelt, jo vakar tikai katram pa vienam spinim bija un viss!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
vakar tiku copē pie apmierinājuma :D lai arī uz māju ko paņemt nebija. uztrāpīju uz zandartiņu baru īstajā laikā un vietā. atvilkos hekus tādus, kam kādi 5cm no mēra trūkst. katrā metienā copes. ar DS. iztērēju pusi no iekrātajām nolietotajām gumijām. pluinīja un rāva visu gabalos. varēja likt kādu izmēru, krāsu un veidu grib - neko nesmādēja.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es tieku tik nožēlojami reti, ka neesmu vēl labo copi uztrāpījis. Super sajūtas, kad esi īstajā laikā un vietā un ,ka gandrīz uz metienu ir copes!
Ielaidām šodien ar Jutrix laiviņu Daugavā. Pulkstens rādīja 11:00. Tikko ielaidāmies, tā sāka normāli līt Tas gan mūs neapturēja no copes. Un jau pirmā vietiņa nesa mums rezultātus. Piestājām piecās vietiņās un tikai vienā nebija nekā. Copes gan bija. Man pieci vēl atkabinājās pie pašas laivas un smuki, Jutrix viens smuks asaris, ar aizbēga. Izkāpām ārā 13:40. Tā, ka divām stundām un 40minīutēm noķērām 3,5kg asaru, vēl seši aizbēga un Jutrix tika viens zemmēra zandartiņš! Ja ne aizgājušie, tad būtu visi 5kg stabili. Samirkām smuki, bet arī cope bija, pie kam tikai uz spini! Jutrixam iekabināju diezgan stabili, toties viņam zandartiņš! Lielākais asaris 470gr, vairāki virs 300gr! Vot tā mums šodien gāja. Īsa, slapja un rezultatīva copīte sanāca!
Vakar aizlaidu uz Engures ezeru. Kādu gadu vai vairāk atpakaļ biju iegādājies pāris spinerbeitus un beidzot nolēmu pamēģināt. Zāļaina vieta un šie diezgan labi caur to izpeld. Man pašam par pārsteigumu visu ko dabūju, tikai uz šiem - pāris mēri, četri zemmēri un vairākas copes. Mēģināju uz ko citu - nekā.