Jā, ar laika apstākļiem man vienmēr ideāli sakrīt. Tur nu neko nevar padarīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Alūksnes ezers jau ar nav no mazajiem. Mani te nesen Burtniekā tā šūpoja, ka gandrīz jūras slimību dabūju Ventā vismaz var aiz līkumiem paslēpties, bet ar labāk copētu no krasta!
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar pabridām nedaudz ar Jutrix pa mazu upīti. Tāds dikti sviedrējošs pasākums, pat brienot pa ūdeni. Vairāk pat sanāca vienkārši pasēdēt ūdenī, jo savādāk bija diezgan neciešami. Bet katrs pa zemmēriņam noķērām un atradām vecu padomju laiku Alladina čaiņiku. Vēlēšanos gan aizmirsām uzprasīt, bet no ūdens izvilkām gan!
Edijs - pārsvarā tur ķer uz vobleriem ar mazu iegrimi!
Šodien, braucot uz bodi, paķēru līdz spini un piebraucu līdz Vecdaugavai. Pastaigāju gar krastu, vietās, kur var pieiet un nav aizaudzis. Laika nebija daudz, līdz ar to pastaigāju tikai 45minūtes. Rezultātā viens zemmēriņš atkabinājās, vienu asari noķēru godīgi un vienu aizķēru pēc brakaņjeru metodēm Abi asari peld tālāk! Toties noskatīju vienu labu vietiņu, kur pasēdēt uz dzīvo no krasta!
Tā smilšainā upe gadījumā nav Krievupe? Es dažas reizes esmu pabradājis pa viņu. Līdakas un asari tikai ir trāpījušies, pie kam līdakas pārsvarā mazas! Bet vietām smuka upele!
Quoteparcopi ()
un vienu aizķēru pēc brakaņjeru metodēm
Biju paspiņot pa vienu upeli. Diezgan liels tukšums, lai gan pumpainās divas trāpījās un viena maza alata. Bet tas visas dienas garumā!