Džigotāji un dropšotisti dziļā vietā iekabinātu i voleristiem, i bleķiniekiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
neko neviens nepārdomās - maucam tik tagad tas nozimē, ka: 1) jāsaved laivas būda un laiva kārtībā (šobrīd man nav daļa ķīļa) 2) jābrauc pie Bumša, jātiek klāt viņa jaunumiem; 3) jāsameklē Vixa brīnumi, tta jau būs lāb
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
a cik tagad promiļi drikst būt? kad liku tiesības, tad zinu, ka bija virs 0,5....protams, jokot nevajag, bet no savu kolēģu un kaimiņu puses zinu, ka ja neesi galīgā ķēmā, nebraukā zigzagā, un ja Tev nav baigā motorene, tad neko viņi nesaka...es piem. kaut arī ar 2.5zs (kam nav ierobežojumi alko), ne reizi pat aizrādījumu neesmu saņēmis...galvenais lai laivā ir viss nepieciešamais - vestes (katram) un riņķis, par ļaunu nenāktu arī balts karogs, ķeksis un lukturis, ta viss būs bumbās
Šodien Ventā divas zivis. Pirmo fiksi noāķēju, jo pieteicās pēc 10 min. copes. Otro gribēju jums safočēt, bet kamēr grābstījos pēc fototehnikas, pie krasta nokūlās. Abi svaigie taimi ap 60 cm augumā. Vajadzēja pirmo stīvināt.
man, piem. vislabāk patīk tas, ka atpūtnieki - kuteristi un jahtisti, tik tiešām tiek ņemti priekšā pēc pillas programmas, nu tik nekaunīgus un lielīgus cilvēkus vēl pameklēt....vairākas reizes ir nācies redzēt kā pie stūres pārsēžas viens no poličiem un tālāk stūrē viņš...nu ne reizi žēl nav sameties
Šodien Ventā divas zivis. Pirmo fiksi noāķēju, jo pieteicās pēc 10 min. copes. Otro gribēju jums safočēt, bet kamēr grābstījos pēc fototehnikas, pie krasta nokūlās. Abi svaigie taimi ap 60 cm augumā. Vajadzēja pirmo stīvināt.
Tu esi vīzdegunīgs