a moš aizej uz copeslietas.lv uzraksti Lizzy privāto vēstuli, domāju, ka viņa mācēs pateikt viss, viss precīzāk a par pirmo jūniju tas tak vēl tā kā līdz Āfrikai ar kājām ka nāks tuvāk, ta jau matīs kas šogad labs notiksies
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
par Lizzy pilnīgi aizmirsis biju:) biju 2 gadus atpakaļ pie viņas ofisā, tad arī noskatīju to kostīmu:) tā kā darbojos pa juglas ezeru tad pie manis no tava kīšezera tik zemmēri iepeld, bet gribās tak noķert zandartu, ko var arī paturēt
Nu ko, 39 dienas līdz startam laiks tā kā būtu lēnām šo tēmu atdzīvināt ne? Man piemēram būtu interesanti palūrēt, uz ko un kā citi grasās likt uzsvaru jaunajā sezonā?
Pašam kā prioritāte uz maija mēnesi būs pagājšgad dikti iemīļotais džerks, pie kura, protams, vēl ir jāmācās, jāmācās un jāmācās, bet par rezultātiem īpaši sezonas sākumā sūdzēties nevarēju jau pirmajās copes reizēs. Tāpat finanšu iespēju robežās plānoju papildināt tviča mānekļus (patreiz gan to ir pavisam maz) jo gana bieži sanāca tikt ūdeņos, kur maile spēja džerku izpogāt vienā setā. Jā, un pēc tā milzīgā emociju lādiņa, kuru guvu dažās copes reizēs rudenī, seklumos uz silikona varžveidīgajiem, paliekot siltākam un saaugot ūdenszāļu segai, esmu apņēmies mēģināt iebraukt virsminieku pasaulē. Jo tiešām, kas vēl spēj uzjundīt tādas emocijas, kā pēkšņi viļņi starp lēju lapām, kuri virzās tava māneklā virzienā un kāpina ātrumu... mutuļi un plunkšķi pie mānekļa. Kādā vēl veidā pat zemmēra līdacēns spēj sagādāt tādu baudījumu un emociju pārpilnību? Protams, džigu nekad neviens ņe otmeņal, tam būs būt vienmēr! Vispārībā, jau acīs spiežas, kā gribas tikt pie sezonas pirmās zobainās...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
šosezon rapalai būs viens jauns x-rap poppers, tas man jau kārojās priekš engures. bet tā lielās masās neko nedomāju mainīt. turpināšu tvičot ar visādām mailēm. un protams ar mikro džigu un dropšotu asarus palasīt. mikro džigam izmēģināšu kā gumija turas, ja uz āķa ir aptīts un ar mezgliem sasiets un ar superlīmi nostiprināts diegs, lai gumijai ir kur aizķerties un tā neslīd nost no āķa. un vēl gribu iegādāt tādu tievāku nanofil auklu mikrodžigam. un vēl gaidu, kad bodēs parādīsies jaunās salmo x-twitch pavadas, būšot labākas karabīnes.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
tiem nav ne vainas - pagājušo gad divas reizes izglāba mani no jaņiem, bet man viņos dikti nepatīk viena lieta - izmērs.....man prasās kaut kas plānāks, bet lielāks....
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!