[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
J0nisDatums: Otrdiena, 30.08.2011, 09:34 | Ziņa # 421
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ljubitex tā lielā mamma smuka !!! prieks

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

ljubitexDatums: Otrdiena, 30.08.2011, 11:05 | Ziņa # 422
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
jā gan....sen tādas nav bijis...kaut-kā šogad tikai nelielas,līdz 2 kg.tik sanāk taada

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

BriedisDatums: Ceturtdiena, 01.09.2011, 12:59 | Ziņa # 423
Svētdienas makšķernieks
Komentāri: 313
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Līdakas labas, cepuri nost! hello

Ne spīles un, ne asakas!

Johnny_BravoDatums: Otrdiena, 13.09.2011, 11:38 | Ziņa # 424
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Buļļupē un Lielupē tagad var skaisti asarus atvilkties. Pats arī divas pēcpusdienas ielaidos, rezultātā 4kg un 5,5kg asaru. Citi jau tur vispār ar asaru genocīdu nodarbojās. nene

johnny bravo

JankoBDatums: Svētdiena, 18.09.2011, 20:45 | Ziņa # 425
Komentāri: 10
Reputācija: 0
Šodien biju aizzlaidis uz Gauju-doma kādu zaļsvārci piemānīt. No plkst. 13.00 līdz 17.00 nomētājos tā ka mugura līka, bet šoreiz nekā tik vienu rotiņu atstāju ķērājā. Pa gauju laivoja vairāki copmaņi un cik sapratu tad pāris copes kādam ir bijušas, bet kopumā šodien Gauja kā izmirusi-viela pārdomām kāpēc tā.

martins_Datums: Svētdiena, 18.09.2011, 22:53 | Ziņa # 426
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Nu ja.. kamēr vairums šejieniešu tagad mēģina atkopties pēc vētrainā parcopi.lv praida nezinu mans bija uz mirklīti devies pa Likteņupes krastiem pavažot.. copu un izgājienu bija padaudz, viens patīkami realizēts - 4,3 kg :) Pagaidām sezonas labākā.
Jā, zivis šajā pasākumā galu galā necieta :)
Pielikumi: 9810862.jpg (80.6 Kb)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Ziņojumu laboja martins_ - Svētdiena, 18.09.2011, 22:54

copmanis78Datums: Svētdiena, 18.09.2011, 23:41 | Ziņa # 427
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
martins_, laba līdaka. ja

ljubitexDatums: Pirmdiena, 19.09.2011, 00:14 | Ziņa # 428
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
jā,labs loms! ja es tādu vēl joprojām meklēju...

ljubitexDatums: Pirmdiena, 19.09.2011, 00:16 | Ziņa # 429
kurā vietā šī pieķērās?

martins_Datums: Pirmdiena, 19.09.2011, 00:21 | Ziņa # 430
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
ljubitex, tālu būs jābrauc.. Daugavas loki augšpus Depils.. Patreiz baigi smuki, un līmenis vēl ļauj labas vietas apstrādāt :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martiDatums: Pirmdiena, 19.09.2011, 10:23 | Ziņa # 431
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
man šogad vēl nav paveicies un vairāk kā 2kg uz vienību neesmu izspiedis :P
skaita ziņā gan nevaru sūdzēties ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Pirmdiena, 19.09.2011, 10:34 | Ziņa # 432
mums jau nesen bija drusku vairāk par 3kg,bet vienmēr jau gribās lielāku...

parcopiDatums: Pirmdiena, 19.09.2011, 11:18 | Ziņa # 433
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Skaista līdaka! ja
Quote (martins_)
kamēr vairums šejieniešu tagad mēģina atkopties pēc vētrainā parcopi.lv praida

Esam jau atkopušies! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 18:43 | Ziņa # 434
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien aizminos ar riteni uz Kundziņsalu. Pāri tiltam un pa kreisi uz Daugavas pusi. Gribēju paskatīties, vai asari tajā galā ir aktīvi. Biju bruņojies ar asaru rotiņiem, maziem šūpiņiem un maziem tvisterīšiem. Aizminos, nomainīju spiningam auklu un izdomāju sākt spiningošanu tajā attekā, kas ir kā apendicīts :)

Nebija neviena uzsitiena. Blakus staigāja vēl viens copmanis ar spiningu un arī teica, ka nav redzējis pat ne uzsitiena. Tālāk es devos tuvāk uz zaļā tilta pusi un mēģināju savu laimi krietni lielākos plašumos, bet nekā :(

Pielikumi: 8156480.jpg (103.0 Kb) · 3437719.jpg (111.1 Kb) · 6258400.jpg (169.4 Kb) · 4537299.jpg (98.1 Kb) · 7314018.jpg (104.5 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 18:44 | Ziņa # 435
Multimakšķernieks
Tad jau tiku līdz zaļajam tiltam. Arī tur man neveicās labāk :D

Uz Daugavas pusi varēja manīt pāris copmaņu laivas. Es saliku spiningu un devos prom. Pa ceļam pavīdēja doma iebraukt garāžā un paņemt laivu, lai var apmētāt visu Kundziņsalas malu, bet izdomāju, ka ar laivu laidīšos rīt. Pa ceļam uz mājām piestāju pie Mīlgrāvja kanāla. Pamētāju no vienas puses - bez rezultātiem! :D

Pamētāju no otras - tieši tāpat :D

Pie tam kanālā drūmākā straume, kas gāja iekšā ezerā. Toties kanāla galā, pie paša ezera atradās sešas laivas, kas visticamāk liecina par to, ka asaris ezerā tomēr vēl iet iekšā, vai joprojām tur atrodas. Rīt jau mēģināšu ar laiviņu un uz mailēm arī :)
Pielikumi: 3985833.jpg (157.7 Kb) · 2185967.jpg (115.5 Kb) · 6571835.jpg (143.1 Kb) · 0330366.jpg (78.0 Kb)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv