taa arii izdariiju kaa tu teici. sakjeeru raudinjas, pliciishus, asariishus un atstaaju ezeraa kraatinjaa, lai mani gaida. no riita savaakshu un aiziet uz zanderiem! mailes nevienas viena bija, bet atkabinaajaas. toties paareejie visi smukos izmeeros. nu redzees kaa riit ies ar to visu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
es esmu galiigs iesaaceejs, bet man ir aizdomas, ka galvenais, lai vinjsh tur lejaa ir un lai vinjam buutu laba apetiite tradicionaali jau maile laikam skaitaas delikatese. bet vispaar ir dzirdeetas visaadas versijas: asarītis, rauda, plicis, maile, grundulis ...
To jau Zivnieks varētu labāk zināt. Domāju, ka vīķe un rauda ir vislabāk, bet piekrītu Marti, ka paņemt uz jebkuru zivtiņu. Domāju, ka nepierastākā ēsma zandartam varētu būt rudulis vai līnis Es šogad visus esmu noķēris uz vīķi, raudiņu vai nelielu plicīti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ehhh zandarts mani shoriit piekaasa. taa arii nepieteicaas. toties asari njem kaa traki. dropshots glaaba situaaciju. un peec tam arii ponotona maile paraadiija sevi no labaas puses: 3 asari laba izmeera (viens liideris bildee) un liidacinja uz velci. bija arii viena liidacinja meetaajot, bet knapmeers (peld taalaak).
vai tieshaam zanders jau sapakojis mantas un devies uz daugavu?
Es arī rīt laižu uz ezeru, moš tur satiksimies Cik zinu, tad Zivnieks uz vakaru arī plāno
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ooo jee. tad varbuut jaapakjer liidzi kaads alus :P es veel 100% nezinu kaa buus, bet ir doma pa dienu jau iebraukt gar krastu sakjert kaadu zivtinju un tad paseedeet kjiisiitii netaalu no kants kaut kur. ja nesekmiigi ies, tad aizlaist liidz gaugavai. neesmu tur nekad copeejis. papeetiishu vietas un arii tur pameerceeshu makshkjeres uz dziivo. mani viegli atpaziit - zalja pella ar mercury 5hp (VNZ - LZ0784) un buushu viens. doma ir liidz tumsai padarboties.
Man līdzīga ideja, ka iebraukšu dienā un līdz vakaram. Nobeigums pa Daugavu. Ok, tad jau rīt moš satiksimies, es būšu baltā pūslī ar elektromotoru Nu a Zivnieka laivu visi pazīst, tā ka, ja viņš arī uz vakaru būs, tad viņu jau pazīsi