Arī es šodien pabiju ezerā,ar domu kādu līdaku piemānīt.Noairējos līks pa ezeru ,ne mazākā uzsitiena velcējot,mēģināju gan dziļumā ,gan seklākās vietas.Beigās paprovēju pamētāt vobleri gar zālītēm un tad kādā trešā metiena pieteicās kārtējais zemmēriņš šogad 45cm,kurš protams turpina augt lielāks.Laiciņs jau līkās foršs priekš līdakām ,neliels vējelis ,saulīte ar pa brīdim uzspīdēja.
74cm tā jau laba līdaka, tas jau uz 3kilo kaut kur +/-
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kāpēc noslēgt? Es noslēdzu, kad jau ledus traucē iemest
Ak, pareizi Es par cik tur necopēju, tad pat aizmirsu Bet Gauja jau decembrī točna vēl vaļā būs
Un uz Gaujas ledus vairs 100% NEKAD nekāpšu! Man pietika pagājušo ziemu, kad ielūza kāja un sāka straume nest zem ledus. Ja viss ielūzt, tad nekādi nagi nepalīdzēs ieķerties ledū, kad jau būsi apakšā. Nafig! Manis pēc tā Gauja varēja vispār neaizsalt, lai var visu gadu spiningot