[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
jutrixDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 19:15 | Ziņa # 436
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
mjā kkā šajās dienās nevienam, nekas neķeras :( svilpo

The most dangerous animal in Japan is ninja

copmanis78Datums: Otrdiena, 20.09.2011, 19:25 | Ziņa # 437
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Arī es šodien pabiju ezerā,ar domu kādu līdaku piemānīt.Noairējos līks pa ezeru ,ne mazākā uzsitiena velcējot,mēģināju gan dziļumā ,gan seklākās vietas.Beigās paprovēju pamētāt vobleri gar zālītēm un tad kādā trešā metiena pieteicās kārtējais zemmēriņš šogad 45cm,kurš protams turpina augt lielāks.Laiciņs jau līkās foršs priekš līdakām ,neliels vējelis ,saulīte ar pa brīdim uzspīdēja.

Johnny_BravoDatums: Otrdiena, 20.09.2011, 21:51 | Ziņa # 438
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Buļļupē ar pašlaik pieklusis. Jāgaida, kamēr ūdens vēsāks paliks :)

johnny bravo

ljubitexDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 13:28 | Ziņa # 439
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
šodien divas nelielas līdaciņas Daugavā pie Ķekavas-viena teiši 50cm,otra 74cm...tagad domāju,pieteikt konkursam vai pagaidīt ko lielāku

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 13:39 | Ziņa # 440
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
74cm tā jau laba līdaka, tas jau uz 3kilo kaut kur +/- ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Sestdiena, 24.09.2011, 16:05 | Ziņa # 441
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
2300...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Sestdiena, 24.09.2011, 16:19

parcopiDatums: Svētdiena, 25.09.2011, 20:17 | Ziņa # 442
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Baigi slaidā tad.

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kuzijsDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 13:20 | Ziņa # 443
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 19
Reputācija: 0
Interesanti jau šoruden otrā līd
aka, kas pilna ar ikriem.....šāmām arī kayt kas nojucis...

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 26.09.2011, 13:37 | Ziņa # 444
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
oho!!! a tie nevarētu būt jaunie ikri? nekad agrāk neko neesmu dzirdējis par līdaku ikriem rudenī (tādiem, kādi ir pavasarī) :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

copmanis78Datums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:35 | Ziņa # 445
Copmanis-ziņnesis
Rīt laikam jāaizlaiž spiningošanas sezonu noslēgt Gaujā.

parcopiDatums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:37 | Ziņa # 446
Multimakšķernieks
Kāpēc noslēgt? doma
Es noslēdzu, kad jau ledus traucē iemest :D

copmanis78Datums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:40 | Ziņa # 447
Copmanis-ziņnesis
Gaujā liegums sāksies ,līdz 1 .decembrim spiningošanai.

parcopiDatums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:41 | Ziņa # 448
Multimakšķernieks
Ak, pareizi :D Es par cik tur necopēju, tad pat aizmirsu :D Bet Gauja jau decembrī točna vēl vaļā būs :)

copmanis78Datums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:43 | Ziņa # 449
Copmanis-ziņnesis
Ļoti ceru ,ka viņa būs vaļā.

parcopiDatums: Trešdiena, 28.09.2011, 17:51 | Ziņa # 450
Multimakšķernieks
Un uz Gaujas ledus vairs 100% NEKAD nekāpšu! Man pietika pagājušo ziemu, kad ielūza kāja un sāka straume nest zem ledus. Ja viss ielūzt, tad nekādi nagi nepalīdzēs ieķerties ledū, kad jau būsi apakšā. Nafig! Manis pēc tā Gauja varēja vispār neaizsalt, lai var visu gadu spiningot :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv