es tur ne tik deelj ziviim braucu. man tur nostaljgjiskas atminjas. daudz beerniibas vasaras dienas pavadiitas radzinju kempingaa pie tiiruksha kanaala un taa pat arii jahtklubaa izbraukaajaam vecaas vietas un pie viena paproveejaam jaunas tehnikas un vietas.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Pārdodu Daiwa Megaforce 1-9g spininga kātu, lietots 1 reizi. (20.00Ls).2,20m shimano catana teleskops 2,40m 10-30g lietots vairākas reizes (15,00ls)transdportēšanas garums 62cm.
shodien vakarpusee ieskreeju kjiisii. velceetaju daudz drusku apvelceeju vienu apliiti, nekas nepieteicaas. piestaaju savaas vietaas pameetaat. testeeju 3 dazhaadu razhojumu ljoti liidziigu kraasojumu un formas mailes. dzeltens + zaljsh - tipa asaris. yozuri, ponton un lucky craft. varbuut sakritiiba, bet pontons visiem ielika. momentaa pieteicaas 2 zemmeeri ap 40 cm un kaadi 3 asari. uz tiem diviem nekas. kaa uzgaaju asaru baru taa uzreiz nomainiiju kaatu pret drosphot sisteemu un tad tik saakaas praktiski ne metiens bez piesitiena un katra otraa cope ar asari. izmeers gan zheeliigs. peec tam pavelceeju ar domu par zandartu, bet nekas nepieteicaas un braucu maajaa tukshaa.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
pontoon - agarron 110sf sr 12,9 gr lucky craft - flash minnow 110 sp 16,5 gr šitie abi man ir,bet asars man vinjiem tik pakaļ ir skreejis. vispaar jau taadi rixtiss liidaku killeri.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Doties vienmēr ir jēga. Sanāk laba atpūta jebkurā gadījumā, loms jau nav galvenais
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakarā it kā sola, ka lietus mitēsies. Mēģini gan vakarā, gan rīt no rīta