Brīvdienās nomētājos līks pa Buļļupi, bet rezultāti švaki Toties kuteru un atpūtnieku tik daudz, ka šūpoties laiviņā varēja vienā laidā Daži nu DIKTI bezkaunīgi Par lomiem, tad pa divām dienām tiku pie trim mēra līdakām, tikpat zemmēra un kādiem padsmit asariem. Nekā diža. Sēdēja tuvāk Lielupei veči arī uz zandartiem, bet ķēra asarus Kādam jau gadījās kāds zandarts, bet zemmēra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien parakstījos uz vienu trakumu un kopā ar Briedi aizlaidām pamētāt spiningu no krasta Vecdaugavā
Cope mums iesākās, slēpjoties zem krūma, no lietus
Vēlāk gan lietus pierima un mēs sākām copi. Pie smiltiņām sīkie asari skrēja pakaļ bariem rotiņam, bet ņemt negribēja. Tad izskrējām ātri pa potenciālajām līdaku vietām, bet bez rezultātiem. Nez kāpēc mani tas neizbrīna, tādā laikā Toties ārā tāda sutoņa, ka staigājot uzreiz atcerējos Zivnieka piedzīvojumus foreļojot. Es te bišku pastaigāju un jau viss esmu putās Bērniem bija arī kaut kādas buru sacensības Vecdaugavā
Tā lūk, rezultāta nav, bet adrenalīniņš uz copi nedaudz nodzīts ir. Nelidinātos tādi mākoņi apkārt, mauktu vakarā atkal
Es vakar vakarā pa Buļļupi nedaudz pavizinājos. Pie Rītabuļļiem. Samirku kā nūtrija, bet zivis neķērās Viena smuka līdaka paņēma(varētu būt virs 2kg), bet uztaisīja fantastisku sveci un nost bija! Uzreiz pēc piecirtiena viņa nedaudz gribēja iet uz dziļumu, tad mainīja virzienu pa 180grādiem un kā raķete izlidoja no ūdens, uztaisīja kolosālāko sveci un atkabinājās no mana vizuļa Bet škrobe nav, tāda skata dēļ vien ir vērts iet copēt!
Mēs ar Raivi toreiz līdz Rītabuļļiem neaizairējām, bet vienu Buļļupes krastu tāpat diezgan garā posmā cītīgi apmētājām un mums tikai daži uzsitieni un viss
Quote (Johnny_Bravo)
Bet škrobe nav, tāda skata dēļ vien ir vērts iet copēt!
Tur nu piekrītu par 100%!