[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
Bush77Datums: Otrdiena, 27.05.2014, 23:29 | Ziņa # 1036
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 15
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Nekko es nenesu cauri!...Bāc man tā lieta patīk, bet nav poņas par to tehnisko pusi, protams, ka i-netā var sēdēt un meklēt, bet kur problēma pateikt priekšā, tā taču man ir vieglāk un ātrāk...
Da, negribat nesakat...pats tikšu galā...
Rīt vakarā ar savu "bomi" aizskriešu līdz Varkaļu kanālam, brīvdienās laižu uz daču Saulkrastos, interesanti, kur tajā apkaimē varētu pacopēt ar pludiņu...? hello

ZivnieksDatums: Trešdiena, 28.05.2014, 10:55 | Ziņa # 1037
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Pie saulkrastiem ir upītes, kurās noteikti var mēģināt ko pasēdēt. Un nav jau problēma palīdzēt ar padomu, bet ir lietas, ko nevar izstāstīt, bet parādīt. Un tālab šie paši NG raidījumi ir visslabākie.
ieej te - http://vimeo.com/user3769133/videos/page:1/sort:date
ej cauri lapām un skaties kur ir kaut kas pa pludiem. Atradīsi pilnīgi visas atbildes!
Ne asakas!

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Bush77Datums: Ceturtdiena, 29.05.2014, 23:33 | Ziņa # 1038
Klau Džeki,

Paklausīju Jūs un nopirku sev jaunu pīcku, cerams šo vairs nesauksiet par bomi!?...

Klau, a kas labāks pludiņmakšķerei - slīdošais pludiņš vai neslīdošais?...jeb nekādas starpības?...

Paldies hello
Pielikumi: 0779590.jpg (103.3 Kb) · 1961356.jpg (92.5 Kb)

J0nisDatums: Piektdiena, 30.05.2014, 08:41 | Ziņa # 1039
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Bushh tev pat āķītis ir pareizi piesiets, a
tu saki ka nenes cauri :D To taču tu neprasīji kā piesiet :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Bush77Datums: Piektdiena, 30.05.2014, 10:27 | Ziņa # 1040
Nē vecīt, āķis jau ar pavadiņu bija komplektā piesiets! Es sēju tikai pie griezulīša, pēc parauga kā man vecīts Salmo veikalā rādīja.
Bet kā tur ir ar tiem pludiņiem - slīdošais un neslīdošāis - vai ir kāda starpība/labums kādu lieto??? hello

BorodaDatums: Piektdiena, 30.05.2014, 11:04 | Ziņa # 1041
Grupa: Dzēstās
Quote Bush77 ()
Bet kā tur ir ar tiem pludiņiem - slīdošais un neslīdošāis - vai ir kāda starpība/labums kādu lieto??? hello

Man patīk slīdošais - neķerās zālēs. :)

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 10:39 | Ziņa # 1042
Stāstnieks
nu lūk, tagad jau esi pie pieklājīgas pluda mantas ticis :)
Ar slīdošo vai neslīdošo atkarīgs no vietas un dziļuma kādā copē. Ja copē dzīļākās vietās, tad obligāti slīdošais, savādāk vienkārši nevarēsi iemest. Kā arī ja copē pie/aiz zālēm, tad arī labāk slīdošais jo varēsi smuki izvadīt cauri. ar parasto var copēt līdz metra, max 1.5 metriem, ja apkārt nav zāles.

parcopiDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 13:34 | Ziņa # 1043
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pie Chominja dīķī šis tas ar dzīvo :)
From June 2, 2014

From June 2, 2014

From June 2, 2014

From June 2, 2014

From June 2, 2014

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 17:06 | Ziņa # 1044
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Karūsas var redzēt, ka tikko pēc nārsta svilpo

Es pēdējās divas reizes Ķīšezerā var teikt, ka aplauzos. Kaut kādus asarus salasīju, bet tas arī viss. A vakar biju Juglas ezerā. Ar cerību par kādu līni un uz dzīvo kādu līdaku. Atkal cietu fiasko :D Vienīgi baltās sīkzivis saķēru. Šodien izlaidu, bet rīt laikam atkal jāmauc uz Ķīsi, nevar tak visu laiku neveikties chukle

Za ribalku!

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 17:15 | Ziņa # 1045
Stāstnieks
a man ir štucieris nākamnedēļ no 6dienas uz 7dienu ar laivu uz nakti aizdzīties līdz vecgaugavai. Vienīgi var gadīties, ka Aigaram jāatņem kāds pludiņ kāts :D gribās kādu pleķīti uz līni iebarot, bet pēcpusdienā un no rīta uz dzīvo kaut ko bedrē ielūkot.

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 18:17 | Ziņa # 1046
Pēc nedēļas gribu līdz Zundam aizmīties, tur fīderčempja pirmā kārta. Pats nepieteicos, jo diezgan sālīti sanāk 3 dienas copierēt + jāiegādājas dažas lietas, kas man ir, bet neatbilst nolikumam. Obligātais treniņš, tad 2 dienas cope. Labāk aizbraukšu uz noslēgumu, paskatīties pēdējo periodu. :)

BorodaDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 18:19 | Ziņa # 1047
Quote Zivnieks ()
Aigaram jāatņem kāds pludiņ kāts :D

Es tev vienu varu aizdot uz konkrēto laiku. Cmuka salmo bolonēzīte. :)

RedDatums: Pirmdiena, 02.06.2014, 23:41 | Ziņa # 1048
Komentāri: 62
Par aktivitāti
Brekši ŅEM...

Bļā, šodien bija tāda cope, nu tāda... taada

Čoms ap 7 vakarā pazvanīja, vai negribot pacopēt, sēžot jau pie dīķa, otrs kompanjons jau taisoties uz mājām, šis paliekot bez transporta, utt. , prasu, vai tad jēga ar ir - šis saka, jā

aizbraucu, eju caur mežu, skatos, copes vietā ņigu ņegu ūdens iet pa gaisu - džeks stīvē ārā mega gabarītu breksi
Nezinu, cik sver, bet nu gigantisks, sabildēs un nosvērs, ielikšu te.

Nu tāds - normāls portfelis

Attinu savu makšķerrīku, tik man tā aukla nu tāda - mata resnumā (it kā ar nolūku tieva, bet izrādījās, ka par tievu) 0,14 laikam...

Copējām ar iebarošanu, ēsma miksēta - mēslu slieka, Baltie un kurūza. Pludi abiem Wagleri slīdošie, dziļums tur virs 2m

Pasēžam brītiņu, šis savu giga breksi nokabinājis un ielicis maisā, o, cope arī man - piecērtu, jā, ir labs...!

Velku, tankš - aukla pušu.

Pēc brītiņa skatamies, pludiņš parādās virs ūdens un dodas dažādos virzienos - breksis galā, pluds turas pie auklas

5 min šis tā braukāja pa dīķi, beigās es - p1zdu, drēbes nost un ūdenī iekšā. Uzmanīgi piepeldēju klāt un sagrābu auklu - jā, ir galā! Lēnām velku uz krastu, čoms ar sačoku jau gaida, velku, turpat jau abi ar breksi esam krastā, čoms liek sačoku, it kā ir, tankš, breksis aiziet, pluds un aukla paliek man rokā

čomam par sačokošanu

Nu, tāds uz kilo bija (pēc tā, kā sačokā izmēros izskatījās)

Tādi lūk man šovakar medniekstāsti. :)

Ir arī video ar manu ne-veiksmi, bet to nevar likt, jo tad jānotušē atribūti (gāju pa pliko) :D :D

Zivis IR!

Ziņojumu laboja Red - Pirmdiena, 02.06.2014, 23:50

RedDatums: Otrdiena, 03.06.2014, 00:45 | Ziņa # 1049
Komentāri: 62
Par aktivitāti
Čoma kopējais loms

Un čoms ar savu tikko izvilkto 2kg "barsetku" :D

Zivis IR!

Ziņojumu laboja Red - Trešdiena, 04.06.2014, 23:18

parcopiDatums: Otrdiena, 03.06.2014, 07:50 | Ziņa # 1050
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Red - interesants piedzīvojums! ja
Video 18+ :D

Brekši zašibisj! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv