līņi vairāk pa līča sužu pusi, kur tas seklums un dūņas. tur arī ruduļi. breksis vairāk līča jaunciema pusē ezerā dziļāk, kur tāda maza kantīte no 3 uz 3,5m
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jā, ir tur tāds grāvis bet nez kāpēc tur neviens īpaši nedarbojas... darbojas uz abām pusēm no tā grāvja kādus 100m, bet ne uz pašām kantīm. es ar tur esmu visādi izmēģinājies ar MJ un DS un vobleriem bet vismaz vasarā nerezultatīvi. tas grāvis ir apmēram līča vidū, bet tā tālāk jau ārā no paša līča. pilnīgi liekas, kā tāda veca upes gultne, jo viņš ir šaurs un garš - gandrīz līdz ezera vidum. tās vagas platums ir kādi 5-6m ne vairāk, vietām pat mazāk. esmu ezera vidusdaļā tam pāri velcējot ticis pie kāda zandarta un kādas līdakas. bet pārāk reti, lai liktos, ka tur ir zelta bedre.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tieši tā, marti. Tāds viņš ir. 6m no grāvja, jau 3m dziļums, vai pat 2,5m. Ziemā tur biju apaļa 0. Visādi izmēģinājos. Nourbos, lai saprastu, kas ir kā. Atpakaļ ejot, pie niedrēm pa kādam asarēnam gan bija.
dīvaini tad sūkts - viena strīpa un patālu no krasta. iedomājos, ka varbūt kaut kas līdzīgs kā no vecmīlgrāvja puses aiz sužiem līcis kur kaut kāda upele ietek. varbūt sen sen bijis arī kaut kas pie jaunciema no kapu puses. velns/dievs viņu zin. varbūt tektonisko plātņu plaisa man viena tāda ģeoloģe ludmila kartunova stāstīja, ka pa ķīsezeru tieši ejot kaut kāds plātņu lūzums, pa kuru izdaloties radiācija esot laba vieta izklaidēm, bet ne dzīvošanai
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)