Es dodos uz Bulgāriju, dzīvošu netālu no sofijas pilsētas. Gribēju zināt vai ir kāds no šejienes tur bijis un vai ir mēģinājis makšķerēt. Ja jā, tad ir kādi ieteikumi ?
Nezinu nekā par copi bet zinu ka vīni Bulgārijā dalās marķētajos un kupažas, kuri tiek gatavoti samaisot vairāku šķirņu vīnus. Marķētie vīni: "Sophia Merlot", "Sophia Cabernet Sauvignon", "Sophia Muscat Melnik", "Manastirsko Szuszukane" ("Mavrud" vīnogu šķirne), "Rosenthaler Kadarka" ("Gamza" vīnogu šķirne). Vīnogas "Cabernet Sauvignon", no kurām raudzē vīnu ar tādu pašu nosaukumu, aug un gatavojas Suhindol apkaimē. Šī reģiona specifiskā augsne un klimatiskie apstākļi atklāj vīnogu "Cabernet Sauvignon" vislabākās īpašības. Bez tam, šī vīna ražošanā tiek izmantotas tikai atlasītas vīnogas, un tas trīsdesmit mēnešus tiek izturēts ozolkoka mucās.Un vispār ko Tu tur darīsi ja dzīvosi ilgāk krāna ūdeni neiesaku dzert. Pērc dzeramo ūdeni pudelēs.Tur ir stingri aizliegts fotografēt un filmēt militāros un citus valsts nozīmes objektus. Ir aizliegts fotografēt arī dažos muzejos. Ja ir vēlēšanās iemūžināt filmiņā vietējos iedzīvotājus (īpaši lauku apvidus), nepieciešams iepriekš palūgt atļauju. Tā kā skaties neiekļūsti nepatikšanās !!! Bet galvenais nofočē sapņu zivi Un atgriezies mājās -kur varbūt labāk kā mājās !!! Ne asakas !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Anatolijs Es aŗī atklāju sezonu pāris nedēļas atpakaļ, bet Liepājas pusē Uz āķi varēja likt visu, un cope bija tādi pati, kā auklas galā piesietam pludiņām Apsalūta nullīte Bet piešāvu roku pie tā sauktā gaujas velkonīša.
Pie Rīgas TV torņa ir kāds makšķerējis ar ko un uz ko?
Ir noteikti kāds. Un man šķiet, ka plinderīšus kāds kādreiz ir vilcis. Un pat zanderus uz grunteni. Tak jau Daugava. Sīkāk nezinu, bet šķiet, ka zinu kas zina.