Vakar biju aizbraucis līdz Vecdaugavas attekām, pameklēt ruduļus. Var teikt, ka atradu jau otrajā vietā, bet izmērs gan bija Papildus ruduļiem ķērās tikpat milzīgi pliči Citu neko arī neatradu, lai gan jāsaka, ka es biju vairāk paskatīties un man nebija līdz barības, no ēsmām arī bija tikai manna un tārpi. Jāgaida siltāks laiciņš, tad jau pa Vecdaugavas attekām varēs pa smuko ar pludu pasēdēt! Nu vismaz vakar nedaudz pavilku savas pirmās zivis kopš ledus vairs nav. Pēc kādas padsmitās interese pazuda Lieki teikt, ka mājās tādu lomu nenesu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Anatolijs savā slepenajā ezerā aiz Juglas, pagaidām ir Jaņos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atcerējos slepenā ezera nosaukumu-Mašenu ezers.99 gadā biju piegājis,bet necoopēju.Kaut kādas kādas maziņas karūsiņas redzēju.Max. dziļums 1,2 m kā tur kautkas izdzīvo,nu labi ir kanāls jābūt migrācijai,ja nav aizbērts.Palasiju vecus komentārus ezeri.lv,es tur necopētu
paganels(pp), paldies par info Vairāk uz to slepeno vietu nebraukšu Šodien tur tukšums pilnīgs. Vēlāk pārcēlos uz Mazo Juglu un tur pāri pa 20neliela izmēra zivtelēm dabūju(raudas, vīķes, asari un viens plicis). 5lielākās paņēmu arī uz mājām
Es arī karti skatoties to ezeru biju noskatījis. Bet tad palasīju ezeri.lv, ka deizgan daudz visādi piesārņojumi ir. Tad atmetu domu tur makšķerēt. Negribās kādas mutantzivis ķert