[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
ZivnieksDatums: Svētdiena, 15.04.2012, 19:50 | Ziņa # 601
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ea ;sifueb tujjue ou oirmās zivs jio [usw«nmuiwjwm :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

RaichaDatums: Svētdiena, 15.04.2012, 19:58 | Ziņa # 602
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Zivnieks, tu mn pavisam drīz sāks macīt ķīša un vecdaugavas noslēpumus svilpo

MārisDatums: Svētdiena, 15.04.2012, 22:46 | Ziņa # 603
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
ea ;sifueb tujjue ou oirmās zivs jio [usw«nmuiwjwm

0,7 un četri ali? :D

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

spulgitsDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 14:17 | Ziņa # 604
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Divu dienu darbs un 8 gab gatavi.
Pielikumi: 8697426.jpg (51.8 Kb)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 16:13 | Ziņa # 605
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vakar Mazajā Juglā kādas 50vīķes, 3ruduļi un divi asari. Uz mājām paņēmu divus lielākos ruduļus, pārējās peld kur peldējušas :)

Za ribalku!

J0nisDatums: Pirmdiena, 16.04.2012, 21:50 | Ziņa # 606
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Anatolijs)
Vakar Mazajā Juglā kādas 50vīķes,

Vīķes ļoti garšīgas eļā izvārītas ,es jau būtu labāk tās ņēmis :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Trešdiena, 18.04.2012, 06:57 | Ziņa # 607
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vakar biju aizbraucis līdz Vecdaugavas attekām, pameklēt ruduļus. Var teikt, ka atradu jau otrajā vietā, bet izmērs gan bija svilpo :D Papildus ruduļiem ķērās tikpat milzīgi pliči :D
Citu neko arī neatradu, lai gan jāsaka, ka es biju vairāk paskatīties un man nebija līdz barības, no ēsmām arī bija tikai manna un tārpi. Jāgaida siltāks laiciņš, tad jau pa Vecdaugavas attekām varēs pa smuko ar pludu pasēdēt! ja
Nu vismaz vakar nedaudz pavilku savas pirmās zivis kopš ledus vairs nav. Pēc kādas padsmitās interese pazuda :D Lieki teikt, ka mājās tādu lomu nenesu :D

Pielikumi: 2440370.jpg (46.0 Kb) · 7958680.jpg (52.1 Kb) · 8087875.jpg (70.7 Kb) · 9926612.jpg (47.4 Kb) · 1699482.jpg (51.8 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 19.04.2012, 13:40 | Ziņa # 608
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Anatolijs savā slepenajā ezerā aiz Juglas, pagaidām ir Jaņos

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 19.04.2012, 21:05 | Ziņa # 609
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Atcerējos slepenā ezera nosaukumu-Mašenu ezers.99 gadā biju piegājis,bet necoopēju.Kaut kādas kādas maziņas karūsiņas redzēju.Max. dziļums 1,2 m kā tur kautkas izdzīvo,nu labi ir kanāls jābūt migrācijai,ja nav aizbērts.Palasiju vecus komentārus ezeri.lv,es tur necopētu

esmu tur,kur neķeras:).

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 19.04.2012, 22:36 | Ziņa # 610
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
paganels(pp), paldies par info hello
Vairāk uz to slepeno vietu nebraukšu :D
Šodien tur tukšums pilnīgs. Vēlāk pārcēlos uz Mazo Juglu un tur pāri pa 20neliela izmēra zivtelēm dabūju(raudas, vīķes, asari un viens plicis). 5lielākās paņēmu arī uz mājām :)

Za ribalku!

mariszinDatums: Ceturtdiena, 19.04.2012, 23:22 | Ziņa # 611
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 18
Reputācija: 0
Es arī karti skatoties to ezeru biju noskatījis. Bet tad palasīju ezeri.lv, ka deizgan daudz visādi piesārņojumi ir. Tad atmetu domu tur makšķerēt. Negribās kādas mutantzivis ķert :D

silentshadowDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 07:56 | Ziņa # 612
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 21
Reputācija: 0
21.04. biju aizskrējis līdz ķīsim pie saulesdārza uz mola. Kaķim vismaz viens asars tika taada
un vakarā pie kundziņsalā pie tilta arī vienu asari piemānīju dance

spridzeklis27Datums: Pirmdiena, 23.04.2012, 10:34 | Ziņa # 613
Lielupes takzinis
Komentāri: 36
Reputācija: 2
Kluba Vadiba
Nu pa nedélas nogali mazliet fish
Pielikumi: 2845952.jpg (143.5 Kb)

BebrsDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 15:54 | Ziņa # 614
Komentāri: 1412
Reputācija: 13

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 16:02 | Ziņa # 615
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tas tuvplāns kā saka jaunieši: reāli iespārda! hello ja

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv