Copes kalendārs biki aizkavējies Kad jaunais būs???
Rīt pēcpusdienā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vēl drusciņ jānogaida un tad jau Vecdaugavā pavērsies Līņu un Brekšu vietiņa
Vot labu brekšu vietu gan Vecdaugavā pagaidām neesmu atradis. Uz līņiem un karūsām drīz gan varēs maukt, ja paliks siltāks!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es zinu vecdaugavā labu brekšu vietu pagājušo vasar spiningoju līdakas un vēroju, kā onka vairākus čemodānus izvilka tur pat netālu kur jūs grunteņojāt, tikai uz zemledus čempionāta norises vietas pusi kādus 30m. tur ir tādi robi niedrēs. tur arī jāsēž no krasta. gan jau, ka var arī nolaivas. tur lēpeņu robos ir ok.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es apmēram zinu, kuru vietu Tu domā, es vēl pāris zinu, bet tās nevar nosaukt par stabilām brekšu vietām. Viņi tomēr maina savas atrašanās vietas. Bet nu jā, tur mēģināt var Bet man Vecdaugavā labāk patīk pa attekām uz līņiem un karūsām, ja no krasta Brekšu vietu Ķīsi labu zinu, bet pagājušo gadu tā arī nepacopēju tur, jo biju ar zandartu copi aizrāvies
ķīsī es ar vienu zinu. pie jaunciema, kur līcis uz sužu pusi. kādu palielu gabalu no niedru joslas plikā ezerā. viens vietējais tur to vien dara, kā savā iebarotā vietā velk katru dienu vasarā.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!