Neko no gumijām nesajēdzu, vispār spiningošana man samērā sveša, bet tomēr šosezon kaut ko mēģināšu. Un te sapirku kaut kādas gumijas. Pēc saprašanas - kas uz akciju, tas jāpērk Aigars šodien apskatīja, tikai pavīvsnāja
Jums tik tiešām uz viņām tik labi ķeras? Manā ekipējumā četras paciņas ar šiem izstrādājumiem kastes dzīlēs ir nogulsnējušās.Tā arī neesmu sapratis prekš kam viņas man bija vajadzīgas
djošaki, ne djošaki, bet grūti saprast par ko jūs abi vispār runājat gribu šogad paprovēt līdaku uz gumijām. taču tajā sortimentā neorientējos, kas tur strādā un kas nē. uz gumijas līdaku esmu darbūjis tikai ar mazām MJ gumijiņām (2 collu), jo meklēju strīpainos. par MJ gumijām runājot man tur ir daudz maz skaidra bilde gan ēdamo, gan neēdamo sortimentā. taču kas ir labs tieši līdakai - melna bilde.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tavā peļķē pāri ielai,der pp djošaki . Nav ko lieki tērēties.
šur,tur mani djošaki maksā tikpat cik jūsu rijamie
Bet ja nopietni,tad man ir vienas uz kurām vismaz divās peļķēs vajadzēja rullēt, tikai nevienu fišu tā arī neesmu noķēris un uz citām mēģināju-čomi velk, bet es tikai skatos kā viņi to dara Pēcpusdienā piezagās bezkļovs un man bik uznāca cemme par copi,kuras reāli man nebija.Sāku (nepareizi domājošiem lūdzu paturēt savas domas pie sevis) raustīt ļoti ātri un agresīvi,tad gan čomi paskatījās kā velku ašukus Kaut kā neradās pārliecība ka tam silikonam bija kaut kāda nozīme un ja tādas nav,tad man ir pilnīgi vienalga vai viņš ir ēdams ,neēdams un vai maksā 10 vai 35 santīmus.....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
gribu šogad paprovēt līdaku uz gumijām. taču tajā sortimentā neorientējos, kas tur strādā un kas nē. uz gumijas līdaku esmu darbūjis tikai ar mazām MJ gumijiņām (2 collu), jo meklēju strīpainos.
Starpcitu rupākās līdakas,sevišķi vasarā esmu noķēris uz 25-75mm gumijām.Septītnieci uz 1.Nr. mepps rotiņa,piecinieci uz 75mm gumijas un cik vēl varētu uzrakstīt par "atsprukušajām" sadaļā makšķernieku stāsti
biju šodien iegājis JIG&JERK veikaliņā matīsa ielā. tur baigā gumijnieku paradīze. bija arī laba izvēle ar decoy ofsetniekiem. nebiju nekad tajā bodē bijis.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!