nu tā kristsKG. savācu tās gumijas un safočēju. liekas, ka tomēr kaut kāds triperis viņām ir piemeties. bet tomāju, ka tas ir dēļ aukstuma un vispār temperatūru maiņas, jo iekšā aiztaisītajos iepakojumos bija kondensāts izveidojies visās paciņās. un droši vien, ka dēļ tā mitruma tur kaut kas sācis briest (želatīnveidīgs) un uzmetušās pumpas. vispār liekas, ka kaut kas arī ir pazudis, jo tik nekvalitatīvas viņas liekas, ka nebija.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Jebkurš izstrādājums, kurš atgādina nočņiku, asarim ir tīkams. Kaut puza pilna ar ikriem, bet tak ēd. Ne ēd, bet rij! Tas tāpat, kā mani noķert uz mājās audzētu cuciņas kakla karbonādīti...
marti, jobcik! tie Salmo lurljaki neizskataas labi. Man staav saliidzinoshi siltaas temperatuuraas un viss ok. Nupat kaa attaisiiju pacinju un paarbaudiiju...
es domāju, ka tur nostrādāja aukstums-kondensāts. ārā salā viņas turēt nevajadzētu. bet! es atvēru vienu jaunu nesaldētu LJ tiogas paciņu un tagad te to vienu keitech paciņu... smakas ir kā diena pret nakti ja heitechi smaržo pēc zivīm, tad tie LJ hvz pēc kā, bet nu ne pēc zivīm. arī ne pēc silikona, bet nu ne tā kā tās keitech.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!