[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
HostmanDatums: Sestdiena, 06.04.2013, 12:57 | Ziņa # 691
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 24
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Kur tubusa oriģinālsaturs? Jau iztecināts gar stilbu? :D

parcopiDatums: Sestdiena, 06.04.2013, 14:36 | Ziņa # 692
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Salmo vai Ēsmā šie ir manīti? Gribu tieši šādu :)
Pielikumi: 0987058.jpg (200.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Sestdiena, 06.04.2013, 16:24 | Ziņa # 693
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Par salmo nezinu, bet te ir Zipbaits: http://www.eurolure.com/lat/hard-baits-lv?manufacturer=55

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Sestdiena, 06.04.2013, 22:18 | Ziņa # 694
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
zipbaiti ir albakorā, kaut kas drusku samā, arī tajos abos vitaļiku, toļiku vai kā tur veikalos lubančika rajonā
goldfišā un vēl kaut kādā

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 18:46 | Ziņa # 695
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Marti šodien padeva ziņu, ka Albakorā no šodienas izpārdošana, i es uzreiz aizlaidu palūkoties kas un kā :)
Nopirku sev spolīti mikrodžigošanai ar 40% atlaidi un man tā izmaksāja 11.77Ls Colmic precēm visām smuka atlaide.

Vēl atradu to Zipbaitu, kas mani interesēja. Pie stenda bija rakstīts 20% atlaide, bet pie kases pēc čeka, skatos, ka atlaide 35% un līdz ar to man tas Zipbaitiņš izmaksāja 9.20ls ja

Nu un visbeidzot paķēru tādu pašu Abu Garcia rotiņu, kādu rudenī aprāvu. Arī ar atlaidēm un bija tikai pa 1.68Ls :)

Vispār diezgan labas atlaides uz daudzām lietām. Teiksim River2see vobleriem vispār 60% atlaide. Spoles un kāti nav daudz, bet mānekļu izvēle laba! ja
Pievērsu uzmanību uz japāņu vobleriem, kuru firmas nosaukumus nemaz nezināju, bet nu rādās baigi labie. Cena gan arī :D
Gumijas ar diezgan daudz. Ēdamās viens iepakojums 7-8ls -atlaide!
Karoče, ja sanāk tajā galā būt, ir vērts varbūt iemest aci! hello

Tagad vēl jāatrod kaut kur pītā auliņa 0,06mm :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

AnatolijsDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 21:04 | Ziņa # 696
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es ar biju aizbraucis. Nopirku vien pāris gumijas zivtiņu un karabīnītes :)

Za ribalku!

BorodaDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 21:51 | Ziņa # 697
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Nu un visbeidzot paķēru tādu pašu Abu Garcia rotiņu, kādu rudenī aprāvu. Arī ar atlaidēm un bija tikai pa 1.68Ls :)

Tas burkāns ir labs, kādreiz bija, bet zaceps un norāvu. Līdaķeles labi ņēma. :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 22:01 | Ziņa # 698
Multimakšķernieks
Quote (Boroda)
Tas burkāns ir labs, kādreiz bija, bet zaceps un norāvu. Līdaķeles labi ņēma

Labs gan. Man patīk šis un vienu izmēru lielāks. Vispār patīk šīs firmas rotiņi, bet nu konkrēti šim manā kastē vieta vienmēr atradīsies. Kā pazaudēšu, tā pa jaunu atradīsies :)
A man ātrāk neciešas jauno voblerīti pamētāt :) Rekomendēja man viņu, ka baigo asaru un sapalu killeri :D

dadziicDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 22:06 | Ziņa # 699
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Albakorā no šodienas izpārdošana

laikam tomēr tās nav baumas, ka Salmo ir nopircis Albakoru. svilpo

Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 22:08 | Ziņa # 700
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Rekomendēja man viņu, ka baigo asaru un sapalu killeri

visi ķīšezera sapali - tavi :D

dadzīt - tiešām domā, ka albakors būs čušš?

dadziicDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 22:09 | Ziņa # 701
Quote (marti)
tiešām domā

lai domā zirgs, tam lielāka galva!
Man viena tante teica svilpo

Life to fishing
Forced to work

spulgitsDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 22:31 | Ziņa # 702
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (marti)
dadzīt - tiešām domā, ka albakors būs čušš?

Es ar ko tādu padzirdēju bet kā tur būs hvz

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eidisDatums: Otrdiena, 09.04.2013, 00:09 | Ziņa # 703
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Kāds sabiedriskais transports vajadzīgs, lai no centra tiktu līdz Albakoram? Uz to pusi nav sanācis braukt, tāpēc īsti nezinu

Tight lines!

dadziicDatums: Otrdiena, 09.04.2013, 08:15 | Ziņa # 704

Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Otrdiena, 09.04.2013, 08:18 | Ziņa # 705
Estēts
dadzīt - gatavojies sezonai?
riktīgs eko!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv