Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marti šodien padeva ziņu, ka Albakorā no šodienas izpārdošana, i es uzreiz aizlaidu palūkoties kas un kā Nopirku sev spolīti mikrodžigošanai ar 40% atlaidi un man tā izmaksāja 11.77Ls Colmic precēm visām smuka atlaide.
Vēl atradu to Zipbaitu, kas mani interesēja. Pie stenda bija rakstīts 20% atlaide, bet pie kases pēc čeka, skatos, ka atlaide 35% un līdz ar to man tas Zipbaitiņš izmaksāja 9.20ls
Nu un visbeidzot paķēru tādu pašu Abu Garcia rotiņu, kādu rudenī aprāvu. Arī ar atlaidēm un bija tikai pa 1.68Ls
Vispār diezgan labas atlaides uz daudzām lietām. Teiksim River2see vobleriem vispār 60% atlaide. Spoles un kāti nav daudz, bet mānekļu izvēle laba! Pievērsu uzmanību uz japāņu vobleriem, kuru firmas nosaukumus nemaz nezināju, bet nu rādās baigi labie. Cena gan arī Gumijas ar diezgan daudz. Ēdamās viens iepakojums 7-8ls -atlaide! Karoče, ja sanāk tajā galā būt, ir vērts varbūt iemest aci!
Tagad vēl jāatrod kaut kur pītā auliņa 0,06mm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas burkāns ir labs, kādreiz bija, bet zaceps un norāvu. Līdaķeles labi ņēma
Labs gan. Man patīk šis un vienu izmēru lielāks. Vispār patīk šīs firmas rotiņi, bet nu konkrēti šim manā kastē vieta vienmēr atradīsies. Kā pazaudēšu, tā pa jaunu atradīsies A man ātrāk neciešas jauno voblerīti pamētāt Rekomendēja man viņu, ka baigo asaru un sapalu killeri