Kāds sabiedriskais transports vajadzīgs, lai no centra tiktu līdz Albakoram? Uz to pusi nav sanācis braukt, tāpēc īsti nezinu
No centra visātrāk ir ar 15.trolejbusu līdz pieturai "Salaspils iela", tur pārej pāri sliedēm un turpat jau Albakors un Cenu klubs No centra 10-15min ar trolejbusu un 4-5min kājām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a es šodien no emkas dabūju pretodu smēri no vilmas tantes:
atvēru, drusku paostīju, pieliku tikai pirkstu, lai sarīvētu drusku starp pirkstiem un sajustu aromātu, konsisteci... pēc stundas aizgāju uz baseinu pakaļ bērnam. jau uzgaidāmajā telpā bērni meklēja vainīgo. teica, ka baigi smirdot te kaut kas viena versija bija, ka pēc zobārsta. beigās jau rādīja uz mani ar pirkstiem. nez vai bārdas dēļ vai kā?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
šitā smēre ir lieliska manā lieliskajā foreļošanas reizē, Vieplis ar šito pacienāja...domāju ka bez šīs smēres, es te šobrīd vairāk nesēdētu, bet būtu nograuzts kaut kur mežmalā... bet tā smarža pat tīri patīkama...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
šodien man ar atnāca paciņa ar hieroglifiem starp citu - baigi ātri. biju noskaņojies uz 2 mēnešiem, bet atnāca gandrīz pus mēnesī... 28. martā pasūtīju un šodien jau rokās. varēšu es ar tagad mailes elpināt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)