Marti - tak paņem jebkuru silikonu, apšļakksti ar zivju eļļu un smirdēs pēc zivīm Ir jau ar visādi atraktori pieejami, ir kur izvērsties Neesmu lietojis nevienu Keitech gumiju, bet tās otrajā iepakojumā, tavā bildē, izskatās ļoti labas i pēc formas, i krāsas. Es tādas ar nopirktu, kaut gan man būtu pofig kāds brends uz paciņas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es jau ar pirmo reizi mūžā šitādas japāņu slavenās gumijas pērku. diez vai arī būtu pircis, ja nebūtu dabūjamas par gandrīz tādu pat cenu kā LJ un ieraugot iepriekšējā gada pārpalikumu ķezu ar venērisko slimību, nolēmu, ka krājumi ir jāatjauno.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pārbaudīju ķīniešu burbuļotājus. Abi strādā. Šis video tapa priekš Marti
Pārbaudīju ķīniešu burbuļotājus. Abi strādā. Šis video tapa priekš Marti
Kas tie nafig pa signāliem un vispār kas par dūkoņu ???? "Es tādu paņemtu vienīgi pagrabam -baidēt žurkas Cik nojautu beigās Aigar tu laikam atkal iemeti telefonu ūdenī ??? :D
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
J0ni - izbeidz vienreiz pīpēt Kādām skaņām tad jābūt būtu mazam kompresoriņam? Un ūdenī neko neiemetu, man ir ūdensizturīgā kamera
Uldeens - ebajā.
aigar - paldies par video! labākais video kas pēdējā laikā redzēts sevišķi beigas labas ar to džigu troksnis gan likās negants bet gan jau, ka dabā tas tā nav. ietīs dvielī un būs ok
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!