[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
dadziicDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 14:42 | Ziņa # 586
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
marti, braucam maijā testēt voblerus! Es tev iedošu pamētāt savu Megabasu, a tu man - Duo! ;)

Duo ir ļoti kvalitatīvi Japānas vobleri. Katrs ir kā mākslas darbs. Vienmēr ap tiem siekalojos. Pašam kastē nav neviena no DUO.
Vēl viens gardums no DUO - Realis Jerkbait 120SP

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Ziņojumu laboja dadziic - Ceturtdiena, 07.03.2013, 19:00

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 21:29 | Ziņa # 587
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
nene Mans labāk nopirks 50 gumpijas

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 23:54 | Ziņa # 588
Grupa: Dzēstās
Quote (dadziic)
Katrs ir kā mākslas darbs

Jāuztaisa man arī kāds mākslas darbs, tik ar to izsvarošanu problēma. Nu nekas, būs iekāriens vismaz bildei kādu uztaisīšu. ;)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 20:51 | Ziņa # 589
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Aigar, šitā aukla
http://www.fishbon.lv/site/product/lv/2399/383
Es paņēmu 4 lb

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 21:09 | Ziņa # 590
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kur Tu viņu izmantosi un kādi ir plusi? :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 22:06 | Ziņa # 591
Izmantošu sīkmanekļošanai.
Plusi: nodilumizturība un neredzamība, kas nepiemīt mono auklām.

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 22:17 | Ziņa # 592
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Skaidrs. Nebūtu foreļkātiņam jau uztinis jaunu mono auklu, tad varētu izmēģināt. Tajā copē neredzamība varētu noderēt :)
A padžigot vai tad normāli var ar staipīgu auklu?

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 14.03.2013, 23:38 | Ziņa # 593
Quote (parcopi)
A padžigot vai tad normāli var ar staipīgu auklu?

ir tēmas, kurās es godīgi sakot neesmu visai runīgs... Dažkārt es neslēpju copes vietas, bet mēdzu noklusēt metodes un tehniku :)

Ok, šo atklāšu , ja jau uzprasīji, jo noteikti nav nekāds jaunums, bet kādam būs par ko aizdomāties.
Tatad, mana teorija (iespējams ne mana), kura ir apliecinājusi sevi praksē - Staipīga aukla ir rezultatīvāka copējot pasīvu asari. Kad asaris ir ļoti pasīvs, un nav saucamais "žors", vai neesi iemetis mānekli "katlā", tas ņem maigi un ar "gariem zobiem". Kad paņemot mānekli tas sajūt, ka tā zivtiņa ir piesieta un nepadodās ne mazliet, strīpainis izšpļauj mānekli lauk! Savukārt, staipīgāka aukla padodās šim kodienam, un asaris paņem to mānekli dziļāk iekš un kā zināms, asaris ir aiz lūpas!
Iespējams tās ir manas fantāzijas, bet es pei tām pieturos, ja tās man nes "augļus"!
Auklas neredzamību un nodilumizturību nav jākomentē.

Life to fishing
Forced to work

kristsKGDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 11:21 | Ziņa # 594
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
dadziic, shooter ir labs, turklāt fluriks nemaz nav tik staipīgs kā klasiskā mono. var piekrist Tavam domu gaajienam, bet ir paaris knifi kaa liidziigu variantu var panaakt ar piito... kaa arii shiis ir situaacijas, kad eedamie/ar smarzhvielaam piedziitie ljurljaki nostraadaa efektiivaak par parastiem. gan pateicoties gumijas sastaavam izprovocee copes biezhaak, gan gatavi nespljaut uzreiz aaraa.

ZivnieksDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 11:27 | Ziņa # 595
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ejiet visi tirst ar šitām sarunām :D gribu stumt laivu ūdenī :(

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

kristsKGDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 11:38 | Ziņa # 596
marti, voblers ir ļoti strādājoš. Pašam viens no pāgājušās sezonas favorītiem. cena laba!
par vēzīti - Tu takš zini, ka man tāds ir. strādā super! man no Baith Breath vislabāk strādājošais. Pagājušā gada rekorda asaris arī uz tā. spēli gan jāizvēlas citu nekā klasiskajam twisterim vai zivtiņai.

Par Finezzu - es takš manējo redzējis :) super skanīgs kāts. Tā lurpatība noteikti asaram vairāk plus nekā mīnus, turklāt ar to var gan mazos rotus mētāt, gan līdz 56 rigikam patwitchot. Man ļoti patīk. izspēlēt var pašu velnu līdz 6-7gr, virs 7 - 9 gr jau ierobežotāk. Vairāk par 9 gr.neiesaku. Calzante man likās par pluriigu, bet copeejis neesmu. Manuprata Salmo pieeja - kopeet ir riskanta, jo kopijas ir kopijas un tad labaak drusku piemaksaat par originaalu. No jaunajaam eedamajaam arii ir kopijas gan no Jackaal, gan Baith Breath. Jaunaa piitaa - SMall Game ir kopija no Varivas, turklaat man nesaprotamu iemeslu deelj 100m ruljos nevis 150 kaa jaabuut ir smalkajaam auklaam. Cena arii, laikam buushot praktiski taada pati kaa origjinaalam - ap 30 lvl. nez nez...

kristsKGDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 11:40 | Ziņa # 597
sorry - Light Game

dadziicDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 16:53 | Ziņa # 598
Quote (kristsKG)
Calzante man likās par pluriigu, bet copeejis neesmu.

Liela starpība starp Solid vai Tubular versija!
Quote (kristsKG)
kopijas ir kopijas un tad labaak drusku piemaksaat par originaalu.

Gluži manas domas!

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 18:00 | Ziņa # 599
Multimakšķernieks
J0nim būtu ko piebilst par šīm sarunām chukle

urmaasDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 19:36 | Ziņa # 600
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Staipīga aukla ir rezultatīvāka copējot pasīvu asari.

Es savukārt izmantoju pīto un tikai pīto.To rezervīti kura nepieciešama "padoties" nodrošina spininga smalkā spicīte.Neredzamību nodrošina mono "pavadiņa" 50-70cm garumā. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv