paganels(pp), A ko Tu taisies darīt ar 0,43 fluro? Līdaku pavadām? Es zandartiem resnāku par 0,3 neizmantoju. Parasti lieku 0,24...0,28. Pilnīgi pietiek! Asarim vispābā 0,16...0,2mm
man zandartam iet 0.2 fļuriks kā pavada ~1m. laikam nopietna zivs nav gadījusies vēl, lai būtu kādas problēmas. otram kātam aiziet līdz āķim pamataukla parastā mono 0,35 un nekādas copju starpības nejūtu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
uij, kā zobainās šito novērtēs... Esmu pārliecināts!
Vinīgais kad atvēru iepakojumu, ķimiskās gumijas smaka mani gandrīz nobeidza! Nesīšu pagrabā žāvēties un vēdināties. Mož vēl piebarošu ar kādu atraktantu.
eu - starp citu par tām gumijām runājot. vai man tik tā liekas, bet LJ ēdamās man garāžā sāk sadalīties parādījušies tādi kā robiņi. čamdīt nečamdīju. paliks siltāks paspaidīšu tuvāk acij. varbūt sals to kaut kā ietekmē - veicina?
Nezinu, kautkā būs jāizmanto,notīšu džekiem pa 10m līdaku pavadām.Zanderiem vispār neko nelieku,asaru sistēmam ~0,2mm mono.Čaļi iekš England uzskata ka ar diegiem nav aršana un manas domas un ieteikumi inventāra izvēlē netiek ņemti vērā Bet ja par prezentu,tad dāvinātam zirgam zobos neskatās un resnā gala auklas man ir vairumā,atliks iegadāt tik smalkās
marti, nemiera dīdīts ik palaikam pārcilāju micro jiga krājumus un neesmu novērojis, ka dalītos... Tu turi paciņās?? es visas ēdamās turu pakās, arī needamās, kurām piešauju šādu tādu smaku klāt...
asarim man ir no 0,14 - 0,18 fluriks. 0,20 tiek izmantots atsevišķām sistēmām, ne klasiskajam džigam.
zhanim no 0,22 - 0,24 jigam. no 0,23 - 0,27 dropshotam.
kristsKG, ēdamās gumijas es turu oriģināl iepakojumos... nākamreiz es savākušu un aizvedīšu uz mājām, papētīšu tuvāk un ja tiešām tā ir, tad safočēšu un atskaitīšos. kaut kā likās, ka tā gumija nav gluda vairs, bet ar tādiem iekritumiem palikusi grubuļaina.
Man jautājums par tām fluorkarbona un mono pavadu izmantošanu. Pats nekad tādas neesmu sējis un izmantojis. Kam īsti tas vajadzīgs? Apmēram nojaušu, bet gribētos dzirdēt no tiem, kas izmanto
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
7.02ls Bet nāca gandrīz divus mēnešus, jo bezmaksas piegāde