Es savukārt izmantoju pīto un tikai pīto.To rezervīti kura nepieciešama "padoties" nodrošina spininga smalkā spicīte.Neredzamību nodrošina mono "pavadiņa" 50-70cm garumā.
Vo,vo-man tādas pasas domas.Aizpagašgad šturmējot Nr.1 švakai copei domāju "strihnutj starinoi" un paņēmu mīkstāku kātu ar mono,nu i..... ,pēc 15 min satinu kopā.
a man nepatīk čakarēties. ja tai zivej nav azarts uz ēšanu, tad es viņu i necenšos mānīt. ar pliku mono, nepatika. ar pavadu bija labāk, bet nepatika tas mezgls. kaut kā psiholoģiski. tāpēc maucu ar pliku tievu pīto un miers. pietuvojoties zālēm uzlieku smalku pavadiņu. tas arī viss. vados pēc principa - ja ir tad ir, ja nav tad nav ko mocīt sevi un čakarēt citus līdzīgi kā ar meitenēm p.s. sacensības un pārtikas programma ir cits stāsts.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tāpēc maucu ar pliku tievu pīto un miers. pietuvojoties zālēm uzlieku smalku pavadiņu. tas arī viss. vados pēc principa - ja ir tad ir, ja nav tad nav ko mocīt sevi un čakarēt citus līdzīgi kā ar meitenēm p.s. sacensības un pārtikas programma ir cits stāsts.
Marti,izrāvi vārdus no mutes Bet tāpēc jau mums laikam arī nafffff to lielo trofeju Bet nu slinķis paliek slinķis `
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ja kas interesē, tad rakstiet pa tiešo firmas pārstāvim
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
No kreisās puses: 1. rinda ir ar svina čeburaškām. 2. volframa stienīši, lāsītes un bumbiņas DS-am. + pāris lodes 3. Volframa čeburaškas 4. Volframa džiga galvas ar ielodētiem Mustad āķiem. Apakšā ofseta āķi Second Bite ar gumijas fiksaotoriem, un Varivas 5 lb fluro aukla pavadām - 30 m.
Atlasīju, kas pārējiem, nu jau tur krietni tā kaudzīte sarukusi.
P.S. Iespējams būs jāsūta vēl, ir iespēja pieteikties, ja kādam ko vajag. Cenas un sortimentu sagatavošu pārskatāmā formā. Kopumā volframam cenas 2 reizes lētāk kā LV veikalos. P.S.2- Fishbonā 3 gr. volframa čeburaška maksā 2,50 Ls/gab
šodien paņēmu salmo bodē āķīšus stintei-salakai. bildē augšpusē tie kādi man bija, ko rio deva pagājušo gad. ņem jau arī uz tiem, bet procesā likās, ka realizācijas procents varētu būt labāks uz mazākiem...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Nedabīgās krāsās Tev tās čūskas Latvijā tādas nedzīvo