Starpcitu, tās barotavas var dabūt arī copes veikalos. Salmo ka izplatītājs.
Kaut ko tādu ar dzirdēju, bet tur jau būs/ir cita cena droši vien
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es gan vēl pat paskatījies neesmu, ko man vajag uz nākamo sezonu atjaunot
Es paskatījos. Labāk nebūtu skatījies..... vēlami 2 špiņi, 2 spoles, auklas, mānekļi. Gribu 2 jaunas bolonēzes ap 5-6m garumu, bet svarā līdz 200gr max. Gribu.... p.s. labi, ka tās fišas dzīvo savu dzīvi un uz mūsu gribēšanu nedaudz uzšķauda.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
īstenīnībā laba lieta ir WISH LIST, ja tāda nav, tad tuvāk rezultātam ir grūti tikt. Tā kā piedāvājums ADMINiem izveidot jaunu sadaļu ar nosaukumu GRIBU! un otru ar VAJAG!
Vēl barotavas kaut kādas jāiepērk fīderim, a to gandrīz nekādas nav palikušas Varēšu J0ni, varēšu Tev nekā nav žēl
mans esošais kāts pārāk mīksts priekš dīpa tviča. viens dīps man ir no 56 sērijas. kaut ko dabūjis esmu, bet ir sajūta, ka nespēju viņu izraustīt ar savu patreizējo kātu. tāpēc šodien pasūtīju fišbonā xtwitch kātu. cik sapratu, tad no jaunās sezonas sērijas. paņēmu vidējo priekš līdaku mailēm (5-25gr), ja iepatiksies, tad varbūt būs jāpaņem arī mazais 3-15gr. darbojoties ar rigge 90F un rigge56SP radās sajūta, ka derētu kaut kas pa vidu, tāpēc paņēmu provei 70to. tad kad asars vakarā pirms saulrieta pie krasta lenc sīkās, tad strādā jebkurš dziļums. bet nu tas pie nosacījuma, ka darbība notiek apmēram pusotrā līdz diviem metriem. esmu tādās reizēs darbojies gan ar gumijām pa grunti, gan vobleriem, kas apmēram pa vidu iet, gan virsminiekiem un strādā viss. beidzot savu veco shakespear vismaz 10 gadus veco vieglo džerku kātu ar ielīmēto solid spici varēšu sariktēt par zandartu pludiņnieci un tā arī atstāt. arī salmo elite spole godam nokalpojusi tik pat ilgi. ik pa diviem gadiem veicu apkopes un problēmu nebija. pēdējā laikā gan izdvesa žēlīgākas skaņas, tāpēc laiks palaist pensijā uz zanderu kāta.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!