[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
parcopiDatums: Trešdiena, 06.02.2013, 18:13 | Ziņa # 556
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (AivisQ)
Starpcitu, tās barotavas var dabūt arī copes veikalos. Salmo ka izplatītājs.

Kaut ko tādu ar dzirdēju, bet tur jau būs/ir cita cena droši vien :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Trešdiena, 06.02.2013, 19:54 | Ziņa # 557
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
iesien izturīgā striķī, tad sāk griezt ap galvu un pamazām pagarina griezšanās rādiusu, kamēr ATSIT kolēģim pakausi!

Atsitējs-iesitējs :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Koka_KlucisDatums: Ceturtdiena, 07.02.2013, 15:14 | Ziņa # 558
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es gan vēl pat paskatījies neesmu, ko man vajag uz nākamo sezonu atjaunot :D

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

BorodaDatums: Ceturtdiena, 07.02.2013, 20:23 | Ziņa # 559
Grupa: Dzēstās
Quote (Koka_Klucis)
Es gan vēl pat paskatījies neesmu, ko man vajag uz nākamo sezonu atjaunot

Es paskatījos. Labāk nebūtu skatījies..... vēlami 2 špiņi, 2 spoles, auklas, mānekļi. Gribu 2 jaunas bolonēzes ap 5-6m garumu, bet svarā līdz 200gr max. Gribu....
p.s. labi, ka tās fišas dzīvo savu dzīvi un uz mūsu gribēšanu nedaudz uzšķauda. :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 07.02.2013, 20:55 | Ziņa # 560
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Es paskatījos. Labāk nebūtu skatījies.....

:D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 07.02.2013, 21:27 | Ziņa # 561
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
īstenīnībā laba lieta ir WISH LIST, ja tāda nav, tad tuvāk rezultātam ir grūti tikt.
Tā kā piedāvājums ADMINiem izveidot jaunu sadaļu ar nosaukumu GRIBU! un otru ar VAJAG! :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Otrdiena, 12.02.2013, 20:03 | Ziņa # 562
Multimakšķernieks
Nopirku visādus sīkumus jaunajai sezonai - āķus, griezuļus, stoperus, sviniņus u.t.t. :)
From Makšķerlietas

J0nisDatums: Otrdiena, 12.02.2013, 21:00 | Ziņa # 563
Kompānijas dvēsele
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nopirku visādus sīkumus jaunajai sezonai - āķus, griezuļus, stoperus, sviniņus u.t.t.

Baigi forši :) varēsi padalīties

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Otrdiena, 12.02.2013, 21:15 | Ziņa # 564
Multimakšķernieks
Vēl barotavas kaut kādas jāiepērk fīderim, a to gandrīz nekādas nav palikušas :)
Varēšu J0ni, varēšu :) Tev nekā nav žēl :D

Johnny_BravoDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 15:26 | Ziņa # 565
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Ne pa knapo pēdējā laikā esi sapircies! ja

johnny bravo

J0nisDatums: Trešdiena, 13.02.2013, 19:44 | Ziņa # 566
Kompānijas dvēsele
Quote (Johnny_Bravo)
Ne pa knapo pēdējā laikā esi sapircies! ja

Nu tak, taksists

martiDatums: Ceturtdiena, 14.02.2013, 21:01 | Ziņa # 567
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
šodienas jaunpienācējs vasaru gaidot:
From vobleri

veikalā sams, kas tur pie čaka un pērnavas ielas bija pat 10% atlaide.
maksāja 13.30 LVL... liekas, ka laba cena

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

HostmanDatums: Sestdiena, 16.02.2013, 18:20 | Ziņa # 568
Komentāri: 24
Reputācija: 2
Izskatās labs! ja

kompaktaisDatums: Svētdiena, 17.02.2013, 18:38 | Ziņa # 569
Komentāri: 76
Reputācija: 0
Par aktivitāti
Izskatās labs! ja

nene

BOMBA,es tik deepu ņemtu,bet tas maniem krajiem.

Ziņojumu laboja kompaktais - Svētdiena, 17.02.2013, 18:39

martiDatums: Sestdiena, 02.03.2013, 17:36 | Ziņa # 570
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Quote (kompaktais)
BOMBA,es tik deepu ņemtu,bet tas maniem krajiem.

mans esošais kāts pārāk mīksts priekš dīpa tviča. viens dīps man ir no 56 sērijas. kaut ko dabūjis esmu, bet ir sajūta, ka nespēju viņu izraustīt ar savu patreizējo kātu. tāpēc šodien pasūtīju fišbonā xtwitch kātu. cik sapratu, tad no jaunās sezonas sērijas. paņēmu vidējo priekš līdaku mailēm (5-25gr), ja iepatiksies, tad varbūt būs jāpaņem arī mazais 3-15gr.
darbojoties ar rigge 90F un rigge56SP radās sajūta, ka derētu kaut kas pa vidu, tāpēc paņēmu provei 70to.
tad kad asars vakarā pirms saulrieta pie krasta lenc sīkās, tad strādā jebkurš dziļums. bet nu tas pie nosacījuma, ka darbība notiek apmēram pusotrā līdz diviem metriem. esmu tādās reizēs darbojies gan ar gumijām pa grunti, gan vobleriem, kas apmēram pa vidu iet, gan virsminiekiem un strādā viss.
beidzot savu veco shakespear vismaz 10 gadus veco vieglo džerku kātu ar ielīmēto solid spici varēšu sariktēt par zandartu pludiņnieci un tā arī atstāt. arī salmo elite spole godam nokalpojusi tik pat ilgi. ik pa diviem gadiem veicu apkopes un problēmu nebija. pēdējā laikā gan izdvesa žēlīgākas skaņas, tāpēc laiks palaist pensijā uz zanderu kāta.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv