[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
AnatolijsDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 17:56 | Ziņa # 571
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vakar no mazdēliem saņēmu dāvanu :)
Žēl, ka sezona jau iet uz beigām :D
Divas mazas volframa mormiškas un divas pēc formas kā muša vai dundurs :) Izmērs ar reāli kā muša :)
Pielikumi: 6556883.jpg (156.6 Kb)

Za ribalku!

BorodaDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 18:03 | Ziņa # 572
Grupa: Dzēstās
Nu tad, Anatolij, vēl 0.06-0.07 aukliņa un vari iekabināt NG. :D

AnatolijsDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 18:27 | Ziņa # 573
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Es jau ar 0,1mm knapi tieku galā, esmu mēģinājis ar 0,08 - nu nafig! Ar tādiem matiem nav aršana! nene
0,12mm visnormālāk ja Neesmu sportists :D

Za ribalku!

martiDatums: Svētdiena, 03.03.2013, 18:45 | Ziņa # 574
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Nu tad, Anatolij, vēl 0.06-0.07 aukliņa un vari iekabināt NG.

pārfrāzējot: "Nu tad, Anatolij, vēl viens 0.7 un vari iekabināt NG"

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 14:56 | Ziņa # 575
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
paturēju šodien veikalā rokā grafītlīdera finēzi.
mmmmmm, paskatījos uz cenu un nodomāju, ka pie tā arī paliksmi :)
baigā ļerpata :D mans salmo micro tech jig daudz labāks :D
bet ja nopietni, tad nesalīdzināmas lietas.

dadziicDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 15:09 | Ziņa # 576
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (marti)
salmo micro tech jig daudz labāks

:D
Bet ja nopietni, tad manuprāt baigā ļerpata ir Solid (ar līmēto spici). Es dodu priekšroku Tubular versijai, man patīk kad varu nedaudz uztvičot, un man patīk just rokā kā asaris elpo, nevis vērot to uz spicītes. Katram savs, gaumes lieta.

Iesaku paņemt rokā Finezza budžeta versiju - Calzante. vairāk kā 2 reiz lētāks, bet ne 2 sūdīgāks. No drošiem avotiem dzirdēju, ka Salmo jaunā Tiogas sērija ir mēģinājums nokopēt Calzante. (un ja Salmo Tioga plāktā stāves ap Ls 80, tad es labāk pa 100 paņemu Grafītlīderi! ;)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 15:21 | Ziņa # 577
Estēts
nu tie bija pēc būtības nesalīdzināmi kāti.
tad jau tai finēzei tuvāks ir parastais salmo micro jig kāts.
bet man arī tā tipa kāti ne visai. man labāk patīk stingrāks kāts :D

martiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 20:52 | Ziņa # 578
Estēts
šodien baigā šopinga diena sanāca :D
beigās pēdējā bodē bodniece mani gandrīz izģērba
jau kādu laiku meklēju un beidzot atradu kaut ko līdzīgu tam ko gribēju:

ofsetnieka džiga āķus ar svaru 3-5 gr līdakiem. uzspraudīšu kādu ēdamo LJ bugsišadu un tad maijā pa seklumiem lēpenēs. pie bloma šie konstatējuši, ka pa dārgu esot un uzlikuši paciņai cenu tādu, kāda esot bijusi gabalā - 70% atlaide.
kam ir interese - pie čaka ielas tilta tajā bodē paprasiet, lai iedod kastē parakņāties.

ja jau tur esat, tad vajag aizčāpot līdz bodei SAMS. pat nezinu adresi, bet no čaka krusta uz zvaigžņu ielas pusi, pa pērnavas ielu. tur ar labas atlaides, kamēr vēl sezons nav sācies. piemēram:

keitech un bait breath pačka pa 4 LVL, lielās gumijas pa 4,5. ja nemaldos, tad atlaide sanāk 50% apmēram...
izlikti keitechi plauktā nav, ir jāprasa, jo kastē zem letes :D goda vārds

un tur pat augstajiem plauktiem arī labs atlaidējs. rakstīts, ka 10%, bet man ar matemātiku ne visai.
šitāds te bija ar 4 LVL atlaidi (20-4=16) kas zina cik tāds maksā normāli, tie sapratīs.

tādas pat labas atlaides arī citiem zvēriem. tikai izvēle vairs nav tā labākā. tomēr biju pārsteigts, ka palicis maz un tieši tas, kas man patīk :)

BorodaDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 21:35 | Ziņa # 579
Grupa: Dzēstās
marti,
Nu gan sapircies! Ne asakas!:) Starp citu, tavi mīļie asarēni (ap 300gr) maija sākumā man noēd nočņikus, kas sūkātājiem domāti. Spēj tik nost kabināt un mest atpakaļ. :)

martiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 21:42 | Ziņa # 580
Estēts
es domāju, ka tur tavā lielupē +10 grādos tie 300gramīgie no bait breath vēzīša arī nevarētu atteikties.

dadziicDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 00:38 | Ziņa # 581
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
marti, zvērā labi esi iepircies.
Ļoti labs vobleris, teicamas cenas!

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 01:53 | Ziņa # 582
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (marti)
ofsetnieka džiga āķus ar svaru 3-5 gr

Tādus nebiju par redzējis :D
Kas tajā voblerī tik īpašs? Brends? Cena? Izskatās vobleris kā vobleris - 10ls maksimums :D Pa 20.90 jau spiningu var nopirkt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 09:04 | Ziņa # 583
Estēts
Quote (parcopi)
Kas tajā voblerī tik īpašs?

vot es arī uz viņu skatos tieši ar tādām pat domām kā tu.
tāpēc arī, lai nebūtu jāizvirza kaut kādas hipotēzes, nolēmu nopirkt un izmēģināt.

martiDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 09:08 | Ziņa # 584
Estēts
Quote (parcopi)
Pa 20.90 jau spiningu var nopirkt

tā ir kā tu saki, bet es to vobleri dabūju par 16 LVL, kas ir laba atlaide.
normālā cena šim ir 22.
un man ir vēl viens mērķis ko gribu iztestēt - megabass vision 110 viens no modeļiem.
tad sezonas beigās varēšu pateikt ko par to visu domāju :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 11:14 | Ziņa # 585
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu lai veicas testos! ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv