Tā pati raustīšana un tirināšana jau vien ir, tikai citā tempā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kādu pīto auklu izvēlēties? Man saimniecībā nesen ienācās SUFIX 832 6 lb. Baigās aizdomas, ka mikro mānekļošanai būs par resnu. Baigi negribās gandrīz 1/2 simtu atdot par rullīti SUNLINE aukliņu. Kāda pieredze, kādi ieteikumi?
Kur Tu izraki tādu auklu pa 50ls? Es viennozīmīgi tādu nepirktu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uzspied uz linku! Pēc japāņu standarta izmērs manai SUFIX 6 lb ir 0.6, bet SUNLINE Small Game 6 lb ir 0.3. sanāk, ka 2 reizes tievāka. Ko saka Marti, Ko Urmas?
Es jau palūrēju, bet tāpat nepirktu Ir pietiekami daudz dažādu auklu, pa zemākām cenām Bet nu lai dod padomus tie, kas bieži ar tiem mikromānekļiem strādā
nu tu dadzīt paprasīji sunline droši vien, ka ir sunline. neesmu provējis, bet ticu, ka jābūt labai. vispār man dzīvē radusies sajūta, ka daudz kas tomēr arī atbilst cenai. pats kādreiz MJ lietoju 0,17 (vai 0,15 vai 0,16 - neatceros) salmo elite braid un tu zini, ka ķērās pat labāk, jo trāpīju uz razdaču. tad uzliku nanofil 0,08. metās super labi - tālu un precīzi ar visu to, ka veidojās vējā baigā bura. mīnuss bija tāds, ka jāzin pareizais mezgls, kurš pie slodzes neplīst. otrs mīnuss bija tāds, ka kaut kādā veidā aukla amortizējās un jūtība bija vāja. paldies dievam vienā laivas apgāšanās reizē noslīcināju to spoles kaseti ar nanofilu tad iegādāju jaunu kātu (salmo microtech) ar jaunu spolīti (salmo x-twitch mazo izmēru) un uzreiz uzliku patestēšanai PP veco 4 dzīslu 0,06 aukliņu. Nekāda vaina nav. Protams labāk noteikti, ka būtu 8dzīslu, taču tajā reizē plauktā nebija un gribējās tepat, tagad un uzreiz. īsāk sakot - neesmu sīkumains
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šodien Z-sv vecītis no ASV atsūtīja aukliņu 832.-to modeli dzeltenā versijā un 6 lb 300 jardu izpildījumā. Mikruhai būs pa resnu, bet DS un tvičam kā reiz!
Ja nav noslēpums, tad no kura veikala un kādās naudiņās??? Izskatās ka arī fīderim būtu kā reiz.
Jan, es neesmu ne tuvu fīderists, bet vai 6 lb nebūs par smalku? Ja interesē, tad es paņēmu 300 jardus, kas ir laikam 270 metri, kaut kas ap 45 USD ar visu šippingu. LV nekur neredzēju piedāvājumā 6 lb. Tievākā laikam bija 10 lb. Links uz auklu. Pārdevējs paklausīgi uzrakstija manis norādīto vērtību, lai atbrīvotu no PVN maksas.
dadziic, Paldies!!! Kas attiecas uz smalkumu, tad pieaugot pieredzei nāk saprašana ka fīderim tās "tauvas" ir nepieciešamas tikai izņēmumu gadījumos un tievai pamatauklai ir krietni vairāk plusu.
Dadziic Manā ispratnē 0,3(pēc mono klasifikācijas) ir baigais striķis.Par 0,6 nemaz nerunāšu. Bet ja biku nopietnāk tad man tā sunlaine nav bijusi.Tāpēc nemācēšu komentēt.