[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 16:17 | Ziņa # 466
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tā pati raustīšana un tirināšana jau vien ir, tikai citā tempā :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 17:34 | Ziņa # 467
Grupa: Dzēstās

Man labāk šitie patīk. :)
Pielikumi: 3829793.jpg (54.5 Kb)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 11:55 | Ziņa # 468
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Jautā JUMS, vaļējo ūdeņu sīkmānekļotāji!

Kādu pīto auklu izvēlēties? Man saimniecībā nesen ienācās SUFIX 832 6 lb. Baigās aizdomas, ka mikro mānekļošanai būs par resnu. Baigi negribās gandrīz 1/2 simtu atdot par rullīti SUNLINE aukliņu.
Kāda pieredze, kādi ieteikumi?

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 11:58 | Ziņa # 469
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kur Tu izraki tādu auklu pa 50ls? Es viennozīmīgi tādu nepirktu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 12:01 | Ziņa # 470
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Uzspied uz linku! Pēc japāņu standarta izmērs manai SUFIX 6 lb ir 0.6, bet SUNLINE Small Game 6 lb ir 0.3.
sanāk, ka 2 reizes tievāka.
Ko saka Marti, Ko Urmas?

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 12:09 | Ziņa # 471
Multimakšķernieks
Es jau palūrēju, bet tāpat nepirktu :D
Ir pietiekami daudz dažādu auklu, pa zemākām cenām :)
Bet nu lai dod padomus tie, kas bieži ar tiem mikromānekļiem strādā :)

martiDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 12:11 | Ziņa # 472
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu tu dadzīt paprasīji :D
sunline droši vien, ka ir sunline. neesmu provējis, bet ticu, ka jābūt labai.
vispār man dzīvē radusies sajūta, ka daudz kas tomēr arī atbilst cenai.
pats kādreiz MJ lietoju 0,17 (vai 0,15 vai 0,16 - neatceros) salmo elite braid :)
un tu zini, ka ķērās pat labāk, jo trāpīju uz razdaču.
tad uzliku nanofil 0,08. metās super labi - tālu un precīzi ar visu to, ka veidojās vējā baigā bura.
mīnuss bija tāds, ka jāzin pareizais mezgls, kurš pie slodzes neplīst. otrs mīnuss bija tāds, ka kaut kādā veidā aukla amortizējās un jūtība bija vāja. paldies dievam vienā laivas apgāšanās reizē noslīcināju to spoles kaseti ar nanofilu :)
tad iegādāju jaunu kātu (salmo microtech) ar jaunu spolīti (salmo x-twitch mazo izmēru) un uzreiz uzliku patestēšanai PP veco 4 dzīslu 0,06 aukliņu. Nekāda vaina nav. Protams labāk noteikti, ka būtu 8dzīslu, taču tajā reizē plauktā nebija un gribējās tepat, tagad un uzreiz. īsāk sakot - neesmu sīkumains ;)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

JanDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 18:49 | Ziņa # 473
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
(dadziic)
Šodien Z-sv vecītis no ASV atsūtīja aukliņu 832.-to modeli dzeltenā versijā un 6 lb 300 jardu izpildījumā. Mikruhai būs pa resnu, bet DS un tvičam kā reiz!

Ja nav noslēpums, tad no kura veikala un kādās naudiņās??? Izskatās ka arī fīderim būtu kā reiz. :)

LSMK-Milo

dadziicDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 22:02 | Ziņa # 474
Jan, es neesmu ne tuvu fīderists, bet vai 6 lb nebūs par smalku?
Ja interesē, tad es paņēmu 300 jardus, kas ir laikam 270 metri, kaut kas ap 45 USD ar visu šippingu. LV nekur neredzēju piedāvājumā 6 lb. Tievākā laikam bija 10 lb.
Links uz auklu. Pārdevējs paklausīgi uzrakstija manis norādīto vērtību, lai atbrīvotu no PVN maksas.

Life to fishing
Forced to work

JanDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 22:41 | Ziņa # 475
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
dadziic, Paldies!!!
Kas attiecas uz smalkumu, tad pieaugot pieredzei nāk saprašana ka fīderim tās "tauvas" ir nepieciešamas tikai izņēmumu gadījumos un tievai pamatauklai ir krietni vairāk plusu.

LSMK-Milo

urmaasDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 22:50 | Ziņa # 476
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Dadziic
Manā ispratnē 0,3(pēc mono klasifikācijas) ir baigais striķis.Par 0,6 nemaz nerunāšu. :D
Bet ja biku nopietnāk tad man tā sunlaine nav bijusi.Tāpēc nemācēšu komentēt.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 27.12.2012, 23:41 | Ziņa # 477
(Jan)
pieaugot pieredzei nāk saprašana

Tuvākajā laikā pat necentīšos iedziļināties par ko tu runā... Mans vienīgais fīderkāts strādā jūrā uz bušiem :D

(urmaas)
0,3(pēc mono klasifikācijas) ir baigais striķis

nu tas ta skaidrs, ka! Bet es jau minēju, ka tas pēc japāņu skalas!
Urmas, a ko Tu lieto (es par MJ auklu :D ) un kādas atziņas?

Life to fishing
Forced to work

urmaasDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 08:17 | Ziņa # 478
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
(dadziic)
Urmas, a ko Tu lieto (es par MJ auklu ) un kādas atziņas?

Es lietoju 0,08 nanofil auklu.Sūdzību naf. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

dadziicDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 09:13 | Ziņa # 479
Nanofīls esot jūtīgs mezglos, atspurgājoties ātri aukla, pēc katras copes esot apmēram pa 5 metri jānogriež.
Tā viena tante teica. svilpo

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Piektdiena, 28.12.2012, 12:07 | Ziņa # 480
Multimakšķernieks
Nanofils, monofils..... vēl kaut kāds fils.....kaut kā baigi atgādina citus nosaukumus :D nirga
Pielikumi: 1588976.png (10.9 Kb)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv