Tagad man vismaz ir zināms konkrēti ko man vajag uz jauno sezonu. Saraksts gan nav mazs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
dadziic, esmu šo to ņēmis no tacklewarehouse.com! nekad nav piečakarējis. tiesa nodoklis būs, ja pārsniegsi to ciparu. Otrs paspēlējies ar apjomiem, viņiem piegādes cipars strauji izmainās pie kādas situācijas. iespējams ar kādām 10 pačkām gumijas būs vairāk kā 2 reiz lētāk. pats arī sūtīšu kādā martā šo to.
šodien K-rautā nopirku intereses pēc tādu uz galvas liekamo Camelion lukturīti:
tagad šiem akcija. maksā pāris kapeikas pāri 6 latiem. jāsaka, ka efektīgi. salīdzinot ar to kas man bija uz daudzām diodēm pirkts jau pirms vairākiem gadiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti, man darba kolēģis šito iedeva vienreiz uz butēm notestēt. Es nebiju sajūsmā - tuvumā par blāvu, tālumā nevar noturēt galvu nekustīgi, lai to tievo staru noturētu punktā. Vienīgais plus ir ekonomisks.
viņsm tas punkts it kā zūmējās. bet nu skaidrs, ka lietojamais ir pats platākais. un tuvumā ir labāk par to veco kas man bija. labi, ka neesmu redzējis vēl ko labāku
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!