Šodien iepirkās beidzot aukla stāvošajai makšķerītei un vēl pāris bļitkiņas un pavadiņas karodziņam. Aukla šī man baigi patīk, pat labāk par Salmo sarkano. Tagad jau trijām makšķerītēm man ir šī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tev no tās auklas bail nav?Man viena bija līdzīga-kā iemērc ūdenī tā uzreiz visādas pārdomas radās vērojot koši zaļo "stiepli" ,kura iestiepās ezera dzelmē. kaut ko jau noķēru ar ,bet skats diezgan baiss.
Nē, nav tik traki. Es pagājušo ziemu šito uzliku uz balalaikas 0,12mm un iepatikās. Uz ledus redzama, ūdenī ne stiprāk, kā jebkura aukla. Izturīga arī. Vienu vārdu sakot, man patīk. Tāpēc tagad jau mērķtiecīgu pirku šito, tikai 0,14 jo cita veida makšķerei. Uz otras balalaikas man ir Salmo sarkanā, tā ūdenī starp citu izceļās vairāk, bet manuprāt tas copi baigi neietekmē. Ja tām auklām būtu 0,3mm, tad gan, bet šo tievo diametru tāpat īpaši nemana Toties uz ledus labi redzama un atvieglo copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lūk, beidzot es sevi palutināju pirms svētkiem ar jaunu sīkmānekļu kātiņu:
Daudz lasīju, konsultējos, un beigās sapratu, ka jāizvēlas kaut kas starp to, kas sanāk un ko ļoti gribās, bet nevar "pacelt". Bija doma gaidīt to jauno Salmo TIOGAs sēriju, bet par cik esmu PRET līmētajām spicēm, to domu atmetu. Man patīk copi just rokā nevis acī.
Neko par tādu nezinu, bet gan jau ka labs Es rīt došos uz bodi pēc jaunas spininga spoles. Ziemassvētku vecītis būs dāvanu karti sarūpējis + atlaides ir. It kā esošā mani apmierina, bet tāda izdevība jāizmanto
Tas ir Graphiteleader ekonomiskās klases kāts- tiem, kas Finezza nevar "pacelt" bet gribās jūtīgu kātu. Principā jaunā TIOGAs sērija būs mēģinājums kaut ko pielīdzināt šim modelim, tikai ar līmētajām spicēm.
uz līdaku, un vēl uz ūdu 0.23??? traka bobene Tu esi... ja nemaldos man stāv 0.3, vai pat vēl drusku vairāk...un pavadiņai ir 0.27 + metāla pavada.....
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man pa diviem gadiem ir pieķēries viens 300gr asaris. Domāju, ka varu droši tīt 0,12mm virsū