[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Bebrs, eduks, Zivinens  
Auklas, āķi, copes inventārs
parcopiDatums: Trešdiena, 19.12.2012, 20:24 | Ziņa # 436
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien iepirkās beidzot aukla stāvošajai makšķerītei un vēl pāris bļitkiņas un pavadiņas karodziņam. Aukla šī man baigi patīk, pat labāk par Salmo sarkano. Tagad jau trijām makšķerītēm man ir šī :)
From December 19, 2012

From December 19, 2012

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Trešdiena, 19.12.2012, 20:57 | Ziņa # 437
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Tev no tās auklas bail nav?Man viena bija līdzīga-kā iemērc ūdenī tā uzreiz visādas pārdomas radās vērojot koši zaļo "stiepli" ,kura iestiepās ezera dzelmē. kaut ko jau noķēru ar ,bet skats diezgan baiss.

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Trešdiena, 19.12.2012, 21:13 | Ziņa # 438
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nē, nav tik traki. Es pagājušo ziemu šito uzliku uz balalaikas 0,12mm un iepatikās. Uz ledus redzama, ūdenī ne stiprāk, kā jebkura aukla. Izturīga arī. Vienu vārdu sakot, man patīk. Tāpēc tagad jau mērķtiecīgu pirku šito, tikai 0,14 jo cita veida makšķerei. Uz otras balalaikas man ir Salmo sarkanā, tā ūdenī starp citu izceļās vairāk, bet manuprāt tas copi baigi neietekmē. Ja tām auklām būtu 0,3mm, tad gan, bet šo tievo diametru tāpat īpaši nemana :) Toties uz ledus labi redzama un atvieglo copi :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

paganels(pp)Datums: Trešdiena, 19.12.2012, 21:18 | Ziņa # 439
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Nu tad šī ir savādāka Manējā ūdenī samirkstot atgadināja atstarojošo vesti,kurai naktī uzspīdināts ar fārām

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Trešdiena, 19.12.2012, 21:31 | Ziņa # 440
Multimakšķernieks
Nu jā, tad diez kas nav :D

dadziicDatums: Trešdiena, 19.12.2012, 21:52 | Ziņa # 441
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Lūk, beidzot es sevi palutināju pirms svētkiem ar jaunu sīkmānekļu kātiņu:

Daudz lasīju, konsultējos, un beigās sapratu, ka jāizvēlas kaut kas starp to, kas sanāk un ko ļoti gribās, bet nevar "pacelt". Bija doma gaidīt to jauno Salmo TIOGAs sēriju, bet par cik esmu PRET līmētajām spicēm, to domu atmetu. Man patīk copi just rokā nevis acī.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 00:13 | Ziņa # 442
Multimakšķernieks
Neko par tādu nezinu, bet gan jau ka labs :)
Es rīt došos uz bodi pēc jaunas spininga spoles. Ziemassvētku vecītis būs dāvanu karti sarūpējis + atlaides ir. It kā esošā mani apmierina, bet tāda izdevība jāizmanto :)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 09:10 | Ziņa # 443
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Neko par tādu nezinu

Tas ir Graphiteleader ekonomiskās klases kāts- tiem, kas Finezza nevar "pacelt" bet gribās jūtīgu kātu.
Principā jaunā TIOGAs sērija būs mēģinājums kaut ko pielīdzināt šim modelim, tikai ar līmētajām spicēm.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 09:59 | Ziņa # 444
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
cik tā calzante velk? finezza laikam kādi 150 ne?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 13:46 | Ziņa # 445
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Ziemassvētku vecītis būs dāvanu karti sarūpējis + atlaides ir

Nopērc karodziņam normālu auklu,ar šito ko man vakar atvedi var mailes ķert

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 13:50 | Ziņa # 446
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ķeblis gatavs un karogs plīvo.

Pielikumi: 9634743.jpg (34.6 Kb) · 0088804.jpg (46.2 Kb)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:41 | Ziņa # 447
Multimakšķernieks
Spulgits - paldies! Kas vainas 0,23mm auklai? :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:43 | Ziņa # 448
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
uz līdaku, un vēl uz ūdu 0.23??? traka bobene Tu esi... ja nemaldos man stāv 0.3, vai pat vēl drusku vairāk...un pavadiņai ir 0.27 + metāla pavada.....

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:44 | Ziņa # 449
Plīst kā sūds,vel jo vairāk kad uzzsien mezglu. raksta

Uztinu visus 100 metrus.

Ziņojumu laboja spulgits - Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:45

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:45 | Ziņa # 450
Multimakšķernieks
Man pa diviem gadiem ir pieķēries viens 300gr asaris. Domāju, ka varu droši tīt 0,12mm virsū :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv