man nanofils nespurojās nemaz tik traki, lai to uzskatītu par mīnusu. novēroju tik, ka mezgls jāzin pareizais, citādi plīsa kā skābene. lidoja zvērā, klusa un visādi citādi patīkama aukla. tik bija sajūta, ka jutība vājāka kā pītai.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
dadziic, novēlots mans komentārs, bet esmu izmalies visai daudz auklām cauri - Power Pro 5lb, Sufix 6lb, Berkley FirelineFuse Crystal 6 lb, un tagad man ir Tevis pieminētā Sunline Small Game PE 03.... atšķirība tik pat milzīga kā cenās un pat vēl vairāk... Diametri PE 0.3 pie 6 lb ir tievāks kā Berkley un Sufix, par Power Pro vispār nerunājot, maigāka, klusa, labi klājas un pie pareiziem mezgliem un apiešanās pietiekoši izturīga aukla, bet cena ar visu atlaidi tāpat bija liela. Nanofīlu gan iesako aizmirst un nemaz nemēģināt. Ja daudz nodarbojies ar MDz (es 2012.gadā 50% laika tam veltīju, 20% džigs, 20% dropšots un 10% twitch) un ir labs kāts, tad noteikti ir vērts, jo jūtība un spēja saprast, aks notiek lejā ir daudz labāka! Ja tas nav tik bieži tad var meklēt lētākas versijas - piemēram UNITIKAi ir vairāki modeļi, Salmo sola, ka nākamosezon būs auklas, kas nolaizītas no YGK koncerna...
jā viena lieta - smalkie diegi, ja daudz copē kalpo tikai 1 sezonu... ja tā objektīvi skatās...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A bļin... sataisīju baigo pasūtījumu tacklewarehouse.com, beigās padomāju, nu i ja liks maksāt pvn, tad samaksāšu, vienalga lētāk sanāks. Kad tiku līdz piegādes veida izvēlei, tad gan dūša apskrējās: nu kur var būt tik dārga piegāde, 46 usd no Amerikas. Un nav jau nekas smags - 200 jardi fluro-auklas, un 14 paciņas ar keitechiem. Nedomāju, ka kilo sanāktu.
Express Mail - Lane 4 - delivery 7-10 days. $46.00 FedEx International Economy. Delivery in 5 business days. $52.00 FedEx Int Priority. Delivery 3-5 business days. $69.00