uz līdaku, un vēl uz ūdu 0.23??? traka bobene Tu esi... ja nemaldos man stāv 0.3, vai pat vēl drusku vairāk...un pavadiņai ir 0.27 + metāla pavada.....
Tas naf uz ūdu tas uz karodziņa
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A kāpēc nē? Man patīk. Pirms tam ar viena bija Ticas spole un biju baigi apmierināts! Un šī vispār ir superīga!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien Z-sv vecītis no ASV atsūtīja aukliņu 832.-to modeli dzeltenā versijā un 6 lb 300 jardu izpildījumā. Mikruhai būs pa resnu, bet DS un tvičam kā reiz!
Es toties šodien tiku pie vienas ļoti feinas spolītes, kādu jau dikti sen sev gribēju! ja Tica Stunna GN 2000. Esmu baigi apmierināts ar tās iegādi. Paldies salavečiem P.S. Klāt nopirkās arī viens Strike Pro voblerītis. Gribu pavasari Te spoles raksturojumi:
Ar šo spoli atliek pieiet pie ūdens un zivis pašas lec krastā