[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, eduks, Zivinens  
Kur? Kā? Uz ko?
parcopiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 14:35 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 3272000.jpg (68.7 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:18 | Ziņa # 1156
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
zivij zacene garšīgi izskatās :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

J0nisDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:20 | Ziņa # 1157
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vakar ar Je6ku bijām aizbraukuši līdz Lielupei pie Iecavas ietekas. Rezultāts švaks bet paši laimīgi prieks

Je6ka nopurināja pāris zemmērus ,man tas nebija jādara

Kad necope apnika, ķērāmies pie ziemas copes un jāsaka ka bija baigi interesanti prieks Vakariņām salasījām ašukus un piezvejā pliekanos un pāris raudiņas ko metām atpakaļ.Jāsaka ziemas cope atkal rullē

Pielikumi: 7944309.jpg (73.8 Kb) · 6700212.jpg (56.5 Kb) · 9504325.jpg (78.6 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BebrsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:22 | Ziņa # 1158
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Jā, blakus pazīstams copmanis šodien 4 līdakas uz vitāļiku izvilka, lielākās 2 un 3.5 kg

Nav bildes- nav zives :D

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 20:58 | Ziņa # 1159
Grupa: Dzēstās
Quote (J0nis)
Jāsaka ziemas cope atkal rullē

Tā tas ir lielajā upē. :)

BebrsDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:05 | Ziņa # 1160
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Sarauj !!!!!!!!!! alus ja taada plaude

Nav bildes- nav zives :D

kristsKGDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:40 | Ziņa # 1161
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
to Bebrs - ļoti skaistas fotogrāfijas! Prasmes un labs aparāts :)

to marti - forši asari!! Hmm, kādu dienu jāsaplāno uz asariem kopīgi aizšaut.

pats šodien biju vienā mazā Vidzemes puses ezeriņā. Tiesa pamatmērķis bija apsveikt pāris draugus ar iepriekšējo dienu dzimšanas dienām un pie reizes nedaudz paspiningot. Pārsteigumu bija sagādājuši bebri - nenormāli noplūdis viss. Ūdens līmenis par 1 - 1,2 m augšā... zāļu malu praktiski īsti nav uzreiz mežs vai krūmi. Nemācēju īsti atrast, kur kādas zuves atrodas. Beigās pašam smuks asaris uz DUO MOAB 120F voblerīša - 640 grami (bilde būs rīt) un draugam 2 līdaciņas - 1 zemērs un 1 nedaudz virs 1 kg uz rotiņa (uz Meps Nr.3). Priecēja, ka asars bija pilnībā iznārstojis (ar ikriem būtu vismaz 750g), jo atlaist baidījos, ka neizdzīvos, jo lielo - 12 cm vobleri bija ierijis tā, ka apakšējais āķis žaunās un otrs mutē, tik trešais bija ārā.

martiDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 21:58 | Ziņa # 1162
Estēts
jā asaros man ar baigi gribās. šodien tik uz airiem pie mājas, bet ir aizdomas par dažām perspektīvām vietām.
ka tik šie uz jūru naizskrien :( pagaidām viņu ezerā ir daudz. bet nepriecē nedēļas nogaļu laika apstākļi :(

kristsKGDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 22:02 | Ziņa # 1163
njā, man ar rītdienu atvaļinājums :) Rīt aizšaušu uz Kaņieri! bet, ja sākot ar trešdienu ir kādas iespējas izbrīvēties varētu aizlaist, lai gan jātzīst, ka vēl nav asaru kāta. Brīvdienās (sestdien) sola traku gāzienu un palielu vēju...

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 22:36 | Ziņa # 1164
Quote (kristsKG)
Rīt aizšaušu uz Kaņieri!

Cik tur tagad maksā laiva?

martiDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 22:41 | Ziņa # 1165
Estēts
man arī nav īsta asaru kāta. tai nodarbei izmantoju 5-18gr salmo kātiņu. un piedevām vēl pārāk rupju auklu (0.15).
uz nākamo reizi gribu sagādāt nanofil 0,8mm un varbūt arī tam pašam kātam spici jūtīgāku, jo pateizējā arī ir jau mainīta.
šodien vēl man bija pavada, jo ar to pašu kātu mētāju mazos voblerus. un labi vien ir, ka bija pavada, jo vienubrīd pagrāba MJ tvisterīti līdacēns :) taču veiksmīgi pats noāķējās.

kristsKGDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 23:06 | Ziņa # 1166
Kaņierī laivas dārgas - 10 lvl pa dienu brīvdienās, darba dienās 8 lvl. Lielās laivas vēl par 2 -3 lvl dārgākas... bet, ērtības, plus patīk tas ezers...

to marti - nākamreiz parādīšu savas pavadiņas Light kātiņam. asaram netraucē un nav stresa par līdakām. pagājušajā reizē, kad biju kaņieŗi uz 56 Rigge paņēma 2 kg līdakā tā, ka vis voblers iekšā, nebūtu pavadiņa (pats taisu no smalkākās stieples + Owner griezulis un Owner sakabīte - viegls, un visai smalks. Otrs variants Flexonit pavadiņa 0,15 - tests kaut, kur pie 3 kg.

kristsKGDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 23:09 | Ziņa # 1167
nepabeidzu domu - nebūtu pavadīņa, būtu mans padsmit lvl vobleris aizpeldējis ar visu līdaku. pītā smalka - tests ap 3,5 - 4 kg.

BorodaDatums: Svētdiena, 06.05.2012, 23:33 | Ziņa # 1168
Oi, kādreiz gribētu to ezeru apmeklēt vēl. Praktiski 10 gadus vismaz 2x nedēļā tur esmu pavadījis. Man tik tā ķeršana bik savādāk. Uz mironīti. :D
Lēti un labi, nav padsmit ls vobleri jātērē. :D

kristsKGDatums: Pirmdiena, 07.05.2012, 07:27 | Ziņa # 1169
domāju, ka ir vērts. viens no labākajiem seklajiem ezeriem. Uz beigtās mētāšanu arī esmu šo to dabūjis, bet vobleri tuvāki sirdij :) labi, braucu!!

martiDatums: Pirmdiena, 07.05.2012, 09:09 | Ziņa # 1170
Estēts
es arī tieši biju uzlicis smalku flexonit, bet nepatīk man viņai tas, ka viņa no stiepieniem skrudzelējas :(

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv