Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kā tur ar to naudu - kad varēs bankomātos tos latus vēl iestūķēt? Izrādās manai filiālei vihodnojs šodien, gribēju savus divus latus uz karti uzlikt, bet ņekukū. Būs cepumā jāiztērē.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
jāa...sorre, bet es nepaguvu neko uzrakstīt...bet rakstāmais iekšā sēž, tā kā kolīdz būs brīvāks, tad uzrakstīšu atsevišķi
Turēsim pie vārda
man ar Sienāzi vakar gāja arī visai jautri. Pa ilgiem laikiem patwitchoju līdaciņas. Copju un izvilkto padaudz. Mēri 4, pāris mēru shodi, bet nu viens kroksis gan bija smuks. Sienāzim uz manis aizlienēto vobleri līdz laivai atnāca tāda ap 6-7 kg. Atvēra muti, bet šis ņem un izņem vobleri no ūdens ... liela bija.
P.S. copēt ir forši. P.S.S. visiem priecīgus Ziemassētkus!
beidzot izrāvos uz copi. bet nu šoreiz toč pēdējo reizi šogad un arī ātrāk par 1.maiju ar laivu es to vairs nedarīšu. kad nav, tad nav! labāk dzeru siltās mājās alu un skatos TV vējš it kā mazāks kā citas dienas, bet tā pat pretīgs. pirksteļi atsala ka nu tik. savu jauno ašuku sačoku tā arī neiemēģināju, jo nebija nepieciešams. kādus 4 gab ašukus noķēru. un atlaidu. trāpījās arī viens mazs zandartbērnelis:
un tas pats aiz vēdera ašukiem copes ar tādas - nekādas. pareizāk sakot copju nav. uzsēžas bez copes vai arī paņem tikai astes galiņu un tur uz vietas. dažreiz nokož, dažreiz izdodas drusku aiz tā viņu pašlepēt. galīgi sastinguši. ūdens temp +1 grāds pēc C.
uz ūdens sastapts vēl viens zināms vietējais nemiera gars arī izskatījās tāds neapmierināts
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!