Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu vismaz biji copēt, ij ta labi. Man bieži vien ar to arī pietiek
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien bijām copēt. Noķērām neko, vismaz neko ievērības cienīgu. Laikam pie vainas bij Ventiš Užavas kepons un zaļo spannīti ari biju piemirsis mājās. Atpūta bij forša.
šodien biju...bijām ar sienaazi un dadziiti...baigi akūni nebija, baigi daudz ko pakāsām, bet kūpiņš pielasījās lielākais gan šoreiz tikai ap 350 gramiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šodien biju nogājis līdz Gaujai atklāt sezonu pamētājot špini.Nedaudz nošokēja ūdens līmenis upē,tāds kā vasaras vidū.Cilvēku pie upes diezgan daudz,bet nemaniju ka kāds kaut ko izvilktu.Man ar neviena copīte tā arī nebija,vienīgi vienu šūpiņu Gaujai uz 8.martu uzdāvināju.Nez kā šogad ar vimbām pie šitāda līmeņa būs,ceru jau ka lieti būs un ūdens līmenis upē pacelsies.
Mazajā upītē kas man sanāk ejot uz Gauju ,vēl virsū ledus.