Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nezinu par upi, bet teiksim Vecdaugavā kādreiz, kad es pārsvārā tikai ar pludu vēl copēju, tad pat septembra beigās esmu līņus vēl noķēris. Bet tas bija sen, tagad vispār nemāku līni noķert.....pat pavasarī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kamēr laiks silts un ūdenszāles nav galīgi sapuvušas, tikmēr līni var noķert. Kad jau ūdens temperatūra krītās zem 15grādiem, tad gan cerība maza Pagaidām domāju, ka noteikti vēl var noķert!
Iespējam jau ka var, tik man plāni pajuka šorīt jau ierodoties pie upes 6:00 jo visa upe aizaugusi ar zaļu draņķi, ka pat nav vietas kur pludu iemest, kur vēl ar laivu ieairēties tā iemesla dēļ ka nav straumes(izskatās kādu nedēlu jau ir stāvošs ūdens- es par Iecavas upi)... un gatavošanas līņu medībām izpalika Aizbraucu nedaudz pāris km uz augšu un ķēru no krasta, kaķraudiņas varēja vismaz paķert... un izbaudīt brokasti pie dabas krūts!