Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es ar kaimiņu šodien ar bijām pacopēt. Slikti atvilkāmies Toties samirkām, nosalām un varavīksni redzējām Man uz spini viens asarītis, viņam divi un dažas tukšās copes uz dzīvo. Tā lūk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien ap pl 17.00 nolēmu ielaisties ar laiviņu ezerā un pacopēt ar mikrodžigu,jo līdz šim to nebiju darijis.Neko jau prātīgu tā arī nenoķēru laikam jau no tās lietas daudz jāmācās.Mainiju visādas gumijiņas ,pirmos uzsitienus jutu uz LJ Tioga krāsa Mr Brown ,bet kaut kā neuzsēdās.Tad pamainiju vietu ,iebraucu vienā līcīti un pēc dažiem metieniem smuks uzsitiens. Jūtu kaut kas galā ,jau nopriecājos ka būs pirmais asars uz mikrodžiga,bet izrādās mazo gumiju bija iekārojusi līdaciņa ap 40cm,kura pati pie pašas laivas atkabinājās.Vispār jau tā mikrodžigošana ir intresanta lieta,vienīgi daudz vēl jāmācas.Būtu jau copējis līdz tumsiņai ,bet nāca negaiss un baigi negribējās izlīt.
vakar vakarā gāja gandrīz izcili 4 zanderīši, visi kā nomērīti 50 cm un uz MJ ašuku bariņš ap 50 gab saskrējās tie gan nebija lieli visi 100 -150 gramiņi, ja neskaita to nenormālo gāzienu, tad visādi citādi SUPER!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Forši! Man pēdējo reizi bija tikai gāziens, bez asariem un zandartiem
Šodien Lielupe pretī Jūrmalai. Laiks jauks, kompānija laba. Zivis to novērtēja un pilnībā ignorēja Upe kā izmirusi. Trīs niecīgas copītes un zivis kopsvarā ap 50g. Pēc tam aizkaidām uz ūberslepenajiem Voleriem. Sākums tāds pats kā Lielupē, bet tad sāka ņemt raudiņas, plicēni. Mazi, lielāki, lielāki, ... Beigās jau ik minūti bija ziveles, tik mazas vēl Laiks beidzās, bet vēl stundu darba un brekšuki arī būtu klāt Atskaitei beigas
vakar bijām ar kaimiņu ieskrējuši ezerā uz vakara copīti. laiciņš pagāja, kamēr laivu izsmēlām asari ņebija. bija, bet maz, mazi un jau paēduši. līdakas gan bija. kaimiņam viena nerealizēta, viena realizēta uz 57cm man viena realizēta uz 52 cm šorīt kaimiņš vēl vienu tādu pašu izvilcis. galīgi zālēs.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Biju uz cop. No vakarvakara līdz šodienas rītam. Vispār jau nakti nogulēju. Itogo 3 breksēni tuvu/ap kg un varza ar tādiem uz 100-200gr. Protams, fīderis. p.s. bilžu nabūs.....