Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nea...es teiktu, ka 0.3, noteikti ne resnāks, varētu pat būt 0.25 līdz 0.28, bet nu tas viņiem kaut kāds ekskluzīvais, pirms tam nav bijušas nekādas problēmas...es tikai nodomāju, ka pirms tam līdaka nebija gana dziļi mānekli sajutušas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es vakar pēcpusdienā arī pabiju savā spotā. Vējš pūta auklā, tās neretās copes realizēt bija grūti. Nolēmu pārmesties uz aizvēju, pameklēt kādu ašuku uz MJ. Vienu atradu un piemānīju, pār-pa 30 cm bija.
Skatos, vējš tā kā brīžiem pierimst, nolemju braukt atpakaļ uz savu canderkanti. Vienu pāraugušu ķīsi piemānīju.
Un tad uz džiga piekodās zobainā. Dikti negribēja nākt ne augšā, ne tuvoties laivai. Spolīte dziedāja kā pasakā... Tikai prāts nemierīgs, ka man fluro pavada virsū... Te uz dziļumu rauj, te zem laivas... Kā iemānīju uztveramajā tīkliņā, tā sirds palika mierīga.
Ne svērts, ne mērīts, bet uz aci 3 kg točna jābūt. Fluro nedaudz cieta, bet izturēja! Pārsēju jaunu pavadu un braucam tālāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)