Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kristKG - pavadas dabūju. viss ok. man bija pofig - prombraucot vai atpakaļbraucot no mārupes. jo braucu tur pat mārupē līdakas pačamdīt. prombraucot drusku vairāk steidzos, tāpēc ilgi nekavējos gaidot. kamēr gaisma gribēju kādai zobainajai šmaulī iedot. jāsaka gan, ka ne visai tas izdevās. tikai vienu zemmēru pārmācīju. baisi gribējās rītā ieskriet ķīsītī, bet atkal nelaiks pavadas man ļoti noderēs, jo gribu lielākas LJ gummi paņemt, jo man pat mazo līdaki lenc kā traki. toreiz gan paveicās un neko nenoknieba
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Pofig lietus, pofig vējš pofig slidens, slapjais ceļš šodien man ir brīva diena jānoķer tak "ščuka" viena!
Karoče laidīšu uz copi, kā atbrīvošos!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ne asakas, Aigar! Vakarā varēsi Propilkki atvilkties virtuālās zivis, ja nu dzīvajā neķertos
Pie vella Vot ar vakaru nekas nesanāks, uz otru darbu vakarā Visas cerības uz īstu zivi pa dienu Tūlīt dadzeršu tēju un laidīšu
Nu tātad par šodienu. Atskaiti īsti nav vēlmes rakstīt, jo jau taisos uz darbu un nav arī īsti ko rakstīt Īsumā - pozitīvu emociju daudz, zivju maz. Rudens skati vienkārši superīgi, sevišķi kaifs bija, kad laiks uzlabojās! Ezerā neatradu neko, piedevām biju aizmirsis vizuļu kasti un man bija tikai viens šūpiņš Daugavā vairākas vietas, kur gribēju copēt, bija aizņemtas, bet dažus asarus atradu Un maiļu smeļamajā tiku vēl pie breksīša, kas kopā ar asariem sestdien brauks vēdzelēs Daugavā divreiz ar 5min intervālu mani pārbaudīja pašvaldībnieki. Pārbaudīja riņķi, vesti, makšķerēšanas karti un lomu. Man par to tikai prieks, kaut tas milzīgais riņķis man besī Tas arī viss. Ielikšu dažas bildes, bet fočuks nebija līdz, līdz ar to tie rudens skati ar telefonu nemaz nav redzami, bet realitātē viss tagad ir zeltaini raibs un ļoti skaists!
Pa seniem laikiem tiku šodien copēt. Nu godīgi sakot biju notestēt jauno rūcekli. Ja par copi, tad jaunā laiva iesvētīta ar smuku canderīti, vēl 3 zemmēriem un 2 ašukiem. Ja par rūcekli, tad pa lielam viss apmierina, vienīgi kā otru dzenskrūvi ņemšu ar lielāku soli, jo šī (12 collas) pilnā ručkā dod 50 km/h. Vajag varēt ātrāk. Laiciņš pasakains, zivis bija un kompānija lieliska. Kas var būt labāks par šo?