-Vakar biju paņēmis līdz uz copi sievu! -Un kā? -Neviens nenocopēja!
Pievienots (21.12.2009, 20:39) --------------------------------------------- Restorānā oficiants atnes klientam zivi. Klients: Kāpēc tā zivs ir tik līka? Oficiants: Tāpēc, ka noķerta upes līkumā!
Viens makšķernieks lielās otram: - Vakar noķēru 100kg smagu samu! Nāku no copes, un pēkšņi aiz stūra parādās zivju inspektors! - Un ko tu?! - Iegrūdu samu kabatā!
Satikušies divi paziņas - makšķernieki: - Kā cope? - Lieliska! Noķēru kādu 10kg smagu līdaku. - Gan jau, ka uzcepi - ar krējumu un zaļumiem... - Nē, palaidu vaļā. - Kāpēc?! - Vienalga neviens nenoticētu.
Pie privātā dīķa sēž makšķernieks un makšķerē. Ir cope, viņš ātri izvelk zivi, noņem no āķa un sāk sist ar koku. No krūmiem parādās dīķa saimnieks un sauc: - Kādā sakarā tu manā dīķī ķer zivis un par tām ari ņirgājies?! - Es neņirgājos! Tā ir pašaizsardzība, jo tā sakoda manu tārpu!
Sēž ezera krastā kāds zvejnieks. Vienu makšķeri viņš iemetis ezerā, bet otru – krūmos. Pienāk otrs un jautā: - Klausies, kāpēc tev viena makšķere krūmos iemesta? - Tas ir noslēpums, ej vien tālāk. Ezers ir liels. - Izstāsti, lūdzams, es tev ieliešu vienu glāzīti. - Labi, lej ar’! Izdzēris glāzīti, pirmais saka: - Saproti, es nezinu, ko es šodien noķeršu upē, bet uz to otru, kas krūmos, tu man šodien uzķēries jau kā piektais.
Pievienots (21.01.2010, 19:39) --------------------------------------------- Francūzis un vācietis iet garām dīķim, pie kura sēž un makšķerē izskatīga meitene. Francūzis: - Jaunkundz, jūs tik labi izskatāties dabas fonā! Arī makšķere jums ir skaista! Starp citu, kā tad ķeras? - Ķeras slikti, es aizmirsu paņemt ēsmu. - Bet, jaunkundz, jūs taču sēžat uz tik jaukas „ēsmas”! Meitene kautrīgi pasmaida, vīrieši dodas tālāk, un pēc brīža vācietis jautā: - Paklau, bet kā tu zini, ka viņai ir tārpi?!
Tēvs ar dēlu dodās copēt.Tēvam seja izdaiļota ar labu papirosu,te pēkšņi dēls sveicina kādu no pretīmnācējiem.Tēvs aizrāda,ka pilsētā sveši onkoļi nav jāsveicina ,bet dēls saka: -Tas jau nebija svešs! -??? -Tas bija gaisa tīrītājs.Tiklīdz tu aizbrauc makšķerēt,tā šis klāt un prasa mammai: -Vai gaiss tīrs?
-Janka,vai elektrisko urbi nevari aizdot? -Nevaru,urbis man pašam visu dienu būs vajadzīgs! -Ļoti labi! Tad jau tu vari man uz visu dienu aizdot savu spiningu?