Mani sauc Aleksandrs, par so forumu esmu dzirdejis labas atsauksmes tapec šeit reģistrejos. Vel nesmu isti sapratis kur kas atrodas, bet gan atradīšu! Vēlos ņemt aktīvu dalību sajā forumā
Man tie papīri Aigar nav nekas jauns gan lv gan pie igauņiem
Quote (je6ka)
Traki, ka tā gadās...
Abidna, jo vienkārši tupa nepamanīju to zīmi
Quote (je6ka)
RD šorīt tikuši pie piektās uzvaras pēc kārtas !
Quote (paganels(pp))
nu ja,pie mums tāda lieta kā brīdinājums praktiski nav sastopama.summiņa pietiekoša apetītes veicināsanai.:(
Par savu līdz šim vienīgo pārkāpumu par ātrumu, saņēmu oficiālu protokolu ar brīdinājumu
Quote (Zivnovs)
Labvakar! Mani sauc Aleksandrs, par so forumu esmu dzirdejis labas atsauksmes tapec šeit reģistrejos. Vel nesmu isti sapratis kur kas atrodas, bet gan atradīšu! Vēlos ņemt aktīvu dalību sajā forumā :)
Labvakar! Prieks, ka esi dzirdējis labas atsauksmes! Laipni lūgts mūsu pulkā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Interesanta iespēja Jābrauc uz Novgorodu! Dzīvošana nodrošināta, ūdeņi apkārt arī ir, valodas barjeras nav....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, Man ir baigās bažas, ka šodien netikšu laivas būdā iekšā - ūdenslīmenis esot jau teju līdz duravām un turpina celties, kas nozīmē, ka būda būs ūdenī, un ja tā, tad vispār ir diezgan pamatīgā tirsā šobrīd mēģinu izsmadzeņot kādas mantas ir pakļautas samirkšanas procesam bet nu vakarā manīs...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tad jau redzēs. It kā pēcpusdienā vējam jāpierimstās. Līmenis labs arī Mīlgrāvja kanālā Nu ja netiksi, tad netiksi. Tad domāšu vakarā citu variantu Bet benža jau garāžā, ja nu tiec
bet jebkurā gadījumā, man liekas, ka arī ar copi rītā būs nekā....līmeņa maiņa +/- par vismaz metru un tik lielā ātrumā ne pie kā laba nenoved bet...provēt jau var vienmēr
Tieši tā! Vienkārši trešdien un ceturtdien es netieku, tāpēc jālaiž vien būs. Ja netiksi pēc tā motorīša, tad vakarā laikam braukšu pakaļ laivai un stiprināšu pie jumta, pa nakti tad mašīnu ar visu laivu iedzīšu maksas stāvvietā, bet copi rīt atcelt netaisos
zini, ka pa tiem loriņiem, kas varētu būt uz grīdas uztraucos mazāk, kā pa pašu grīdu dēļi samirks, neizšūs, sāks pūt, pluss vēl nedod dies, ja paskalinās smiltiņu zem grīdas tādā gadījumā pavasaris iesāksies ar baigo jautrību
It kā rīt taisījos kopā ar Aigaru, bet vēl stipri padomāšu
Mīkstais!