Tikko palūrēju video, kā Vitzjazu treneris Nazarovs ar nūju sit līdzjutējus. Tas ir vienkārši kaut kāds stulbums
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ar 0,2Lpudelītēm jau nepārforsēsi Es nopirku tīri pagaršot Vakar vakarā atkorķēju to Belarusskij baļzam, pagaršoju kādus 30gr - man garšoja! Bet atsauksmes labākas par to Staroslovjanskij. Tad jau manīs, domāju abi labi A Rīgas man atgādina kuņģa pilienus
pļāāāāāāc!!!!! ku labi iet jāgerīts ar energy!!!!! rītā būs ellīgi smagi!!! atvainojos, ka šodien nav raksta par bušu copi, bet neesmu spējīgs piebeigt pēdējo raksta trešdaļu...bet vismaz kausu būsim apmazgājuši godam....šāda izdev'bia tomēr bieži negadās...priekā!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!