man ar tāds ir, tikai es tagad skatos, ka laikam man ir tāds krāsojums, kāds nav rapalas lapā:
Man arī tāds ir, tikai citā krāsā. Viņš, kad vienmērīgi velk, tad smuki drebinās. pagaidām neko noķēris neesmu
Quote (marti)
ar samsung šitais triks neiet cauri
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hoķī jau pēc otrās trešdaļas bij redzams ka mūsējie pakāsīs Bet salidzinājumā ar Vitjaz tas tāds sīkums,sportacentrs.com varat ievērtēt video,kur smuki vitjaz trenneris parādija savu atsaldētību
Dinamo šogad vispār nekāda noskataties kaut vai pēdējo interviju ar ģenerāl menedžeri Sējēju ja klubam lauku vecis ir menedžeris, tad tur nav ko cerēt uz labu sastāvu, komandu, kas kko vaŗēs sasniegt....
Šoreiz līgas pacietībai var pienākt gals,vismaz trenneri uz labu laiku diskvalificēs pēc manām domām un kādus viņa atsaldeņus ar.Ja līga tā nedarīs tad tas jau būs stulbums kvadrātā.
Bet Dinamo smagi buksē uzbrukums,mums ir uzbrucēji kas vēl arvien nav guvuši nevienus vārtus,aizsardzība ar klibo... Ozoliņu ar atsēdināja malā citiem par biedinājumu.
kā jau minēju, ja nav normāls menedžeris, trenneris - tad nekādus dižus rezultātus tur nav ko gaidīt Sējējs grāb tik to kas ir brīvs un tad mēģina izveidot kkādu komandu?!... un der tas spēlētājs komandā vai nē, viņam ir pie kājas vai vnk nerubī... pat trenneri pamauca pirmo ko ieraudzīja un kurš ieinteresējās, parakstīt līgumu
Par leģionāriem piekrītu šogad slābeni un vilcēji nav,bet no mūsējiem ar bij gaidīts vairāk,šogad Miķelis piedalijies pie gandrīz puses gūtajiem vārtiem,bet citām maiņām ļoti reti sokas ar vārtu gūšanu.Ko Sējējs pa lēto iepērk ar tādiem spēlmaņiem trennerim jāiztiek