marti, es smērējos ar Reparil Gel N. Man palīdz. Pamēģini, aptiekās bez receptēm. sastāvs: 100g gela satur: 1 g escīna 5 g dietilamīna salicilāta -palīgvielas - attīrīts ūdens, izopropilspirts, trometamols, makrogola 6 glicerola kaprilkaprāts, karbomērs, lavandas eļļa, pomerances ziedu eļļa, dinātrija edetāts.
Paganels Propilku ledus man jau laiciņu kad tā pa īstam nokusis, nu jau esmu nokāpis no virtuālā ledus vsp krastā ... Būtu gan interesanti, ja sakristu tas, ko es skaitu ar Jūsu minētajām versijām ...
Paldies %6&^&&%^%^ Latvenergo, par patīkamo Lāčplēša dienas vakaru ar pieres lukturīti galvā un sveču gaismas izgaismoto dzīvokli. Romantika (*&(&^()*()*&!!! Viņi savus dolbannos darbus nevar pa dienu darīt? Beidzot atkal esmu elektrizēts un nejūtos kā viduslaikos...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar:) Sorre.Tā vnk sanāca.Un nejau Latvenergo vainas pēc!!! Nevainojiet vienmēr un visur Latvenergo.Tagad viss ir atkarīgs no uzņēmēju darba.Ja šamie nav beiguši,tad nevaram ieslēgt līniju darbā! :))
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ŅEEEEEE.:)) Kā jau teicu - uzņēmēji pagrāba kumosu,kuru nevar novinnēt.Es tik kloķus raustu!:D Turpmāk vismaz zināšu,kuru kloķi noraut,lai Tu tiec uz copp!!!:DDD
Starp citu, šodien pa tumsu ar lukturīti uz pieres, kārtējo reizi nonācu pie secinājuma, ka žurnāls copeslietas paliek arvien neinteresantāks. Laikam uz nākamo gadu neabonēšu. Īstenībā tur gandrīz nav ko lasīt.... apjoms jau ir, bet nekā interesanta Katrā gadījumā krievu žurnālos daudz vairāk ir ko palasīties
Turpmāk vismaz zināšu,kuru kloķi noraut,lai Tu tiec uz copp!!!:DDD
Aigar Jūsu pusē gan "viesmīlīgi" ļaudis.Kuri "mierīgi aprunājās",kuri mēģina konebūt nofenderēt,kamēr esi pagriezis muguru,vai runā ar kādu "labvēli",kurš pat bezvējā šūpājās un piedāvā kko līdzīgu alkogoļam iejemt utt :))
aigar: par žurnālu esmu ar tevi vienisprātis. šī gada pirmie nummeri vēl bija daudz maz. tagad ar vien trakāk. var izlasīt pirmo rakstu un tas arī viss
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
CL nesūtu vismaz gadus 7-8,viss žurnāls viena reklāma,pārāk maz kas saistoš Bet otra ziņa,tagad zināms ka Urmaas ir elektriķis,vismaz skaidrs kā tos asaru barus piegūsta Joks